Scandic No 53

Kungsgatan 53 • Stockholm
Detta hotell ligger bara 100 meter från shoppingstråket Drottninggatan i centrala Stockholm, och erbjuder moderna rum med gratis WiFi och platt-TV. Du bor 5 minuters promenad från Stockholms centralstation.

Alla rum på HTL Kungsgatan har ett kaklat badrum med regndusch, hårtork och gratis badprodukter. Det finns även förvaringsmöjligheter under sängen och ett värdeskåp med plats för bärbar dator.

Du kan äta måltider i hotellets restaurang och koppla av med en drink i baren. Det finns även en terrass där du kan sitta i lugn och ro.

Hötorgets tunnelbanestation ligger 200 meter från Kungsgatan HTL. Du kan promenera till nattlivet vid Stureplan på 10 minuter.

Tillgängliga rum på Scandic No 53

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Scandic No 53s olika rumstyper

Söndag 4 Augusti t.o.m Måndag 5 Augusti - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum utan fönster - 13 m²
Detta dubbelrum har eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Det har också värdeskåp och platt-tv. Boendeenheten har 1 säng.
Dubbelrum Superior - 17 m²
Detta dubbelrum har eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Dubbelrummet har även te-/kaffekokare, värdeskåp och platt-tv. Här finns 1 säng.
Dubbelrum Standard - 14 m²
Detta dubbelrum har eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Det har också värdeskåp och platt-tv. Boendeenheten har 1 säng.
Tvåbäddsrum Standard Plus - 14 m²
Detta tvåbäddsrum har eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Det har också platt-tv. Boendeenheten har 2 sängar.
Juniorsvit - 44 m²
This suite consists of 1 living room, 1 separate bedroom and 1 bathroom with a shower and free toiletries. This suite provides a flat-screen TV. The unit offers 2 beds.

Fler hotell i Stockholm