Hotel Esplanade, BW Signature Collection

Strandvägen 7A • Stockholm
Hotel Esplanade erbjuder individuellt inredda rum i jugendstil med gratis WiFi på prestigefyllda Strandvägen i centrala Stockholm. Dramaten ligger 150 meter bort.

De rymliga rummen på Esplanade Hotel har högt i tak och trägolv. Alla rum har en 22-tums platt-TV, en sittgrupp och ett skrivbord. Samtliga bjuder dessutom på utsikt över Nybrokajen eller den lugna innergården.

En frukostbuffé serveras varje dag i det charmiga frukostrummet. Du är välkommen att koppla av i bastun.

Gamla stan och slottet ligger 10 minuters promenad från hotellet. Shoppingen och nattlivet på Stureplan ligger ungefär 500 meter bort.

Tillgängliga rum på Hotel Esplanade, BW Signature Collection

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Esplanade, BW Signature Collections olika rumstyper

Fredag 2 Augusti t.o.m Lördag 3 Augusti - Pris inkluderar moms.

Enkelrum Standard - 10 m²
I detta enkelrum finns ett eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Enkelrummet har en minibar, en garderob, ett värdeskåp, en platt-tv med satellitkanaler samt utsikt över innergården. I boendeenheten finns 1 säng.
Enkelrum Superior - 10 m²
I detta enkelrum finns ett eget badrum med dusch, hårtork, tofflor, badrockar och gratis badprodukter. Enkelrummet har en minibar, en garderob, ett värdeskåp, en platt-tv med satellitkanaler samt utsikt över en lugn gata. I boendeenheten finns 1 säng.
Rum Queen - 16 m²
I detta dubbelrum finns ett eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Dubbelrummet har en minibar, en garderob, parkettgolv, en platt-tv med satellitkanaler samt utsikt över innergården. I boendeenheten finns 1 säng.
Tvåbäddsrum Deluxe - 28 m²
I detta tvåbäddsrum finns ett eget badrum med dusch, hårtork, tofflor, badrockar och gratis badprodukter. Tvåbäddsrummet har en minibar, en sittgrupp, en garderob, en platt-tv med satellitkanaler samt sjöutsikt. I boendeenheten finns 2 sängar.
Tvåbäddsrum Superior - 20 m²
I detta tvåbäddsrum finns ett eget badrum med gratis badprodukter, badrockar, dusch, hårtork och tofflor. Tvåbäddsrummet har en platt-tv med satellitkanaler, en minibar, en sittgrupp, en garderob och stadsutsikt. I boendeenheten finns 2 sängar.
Tvåbäddsrum Standard - 18 m²
I detta tvåbäddsrum finns ett eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Tvåbäddsrummet har en platt-tv med satellitkanaler, en minibar, en sittgrupp, en garderob och utsikt över staden. I boendeenheten finns 2 sängar.
Svit Dubbel med havsutsikt - 30 m²
I denna svit finns ett eget badrum med dusch, hårtork, badrockar, tofflor och gratis toalettartiklar. Sviten har minibar, sittgrupp, garderob, platt-tv med satellitkanaler och havsutsikt.

Fler hotell i Stockholm