Forenom Aparthotel Stockholm Alvik

Vidängsvägen 9 • Stockholm
StayAt Bromma ligger i en lugn förort precis runt hörnet från Alviks tunnelbanestation. Här bor du i moderna lägenheter med kök, gratis Wi-Fi och utsikt över södra Stockholm.

Alla boendealternativ har trägolv och modern inredning. De har även vardagsrumsdel, kabel-TV och kaffe- och tekokare.

StayAt Bromma har en relaxavdelning med bastu och bubbelpool.

Lägenheterna ligger 20 minuters bussresa från Stockholm-Bromma flygplats och 15 minuters tunnelbaneresa från Stockholms centralstation.

Tillgängliga rum på Forenom Aparthotel Stockholm Alvik

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Forenom Aparthotel Stockholm Alviks olika rumstyper

Söndag 4 Augusti t.o.m Måndag 5 Augusti - Pris inkluderar moms.

Studio med enkelsäng - 18 m²
Denna moderna studio har pentry, tv och eget badrum med dusch.
Lägenhet med 1 sovrum (4 vuxna) - 35 m²
Denna moderna lägenhet har pentry, badrum, sittgrupp och tv. Det finns även en bäddsoffa för 2 personer.
Studio Queen - 18 m²
Denna moderna studio har extra utrymme, pentry, en liten matplats och tv.
Fyrbäddsrum med dusch. - 35 m²
Fyrbäddsrummet har eget badrum med dusch och hårtork. Du kan laga mat i pentryt som har spishäll, kylskåp, köksgeråd och mikrovågsugn. Fyrbäddsrummet har parkettgolv, en sittgrupp med en platt-tv med kabelkanaler, en te- och kaffekokare, en matplats samt en garderob. Boendeenheten har 4 sängar.
Tvåbäddsrum Standard - 18 m²
Detta tvåbäddsrum har eget badrum med dusch och hårtork. I det fullt utrustade pentryt finns spishäll, kylskåp, köksgeråd och mikrovågsugn. Tvåbäddsrummet har även parkettgolv, 1 sittgrupp med 1 platt-tv med kabelkanaler, te- och kaffekokare, 1 matplats samt 1 garderob. Boendeenheten har 2 sängar.
Studio Deluxe Queen - 18 m²
Denna studiolägenhet har eget badrum med dusch, hårtork och tofflor. Du kan laga mat i pentryt, som har spishäll, kylskåp, köksgeråd och mikrovågsugn. Studiolägenheten har även parkettgolv, 1 sittgrupp med 1 platt-tv med kabelkanaler, te- och kaffekokare, 1 matplats samt 1 garderob. Boendeenheten har 1 säng.
Lägenhet med 1 sovrum - 18 m²
Denna lägenhet har 1 vardagsrum, 1 separat sovrum och 1 badrum med dusch och hårtork. Du kan laga mat i pentryt, som har spishäll, kylskåp, köksgeråd och mikrovågsugn. Lägenheten har parkettgolv och en sittgrupp med platt-tv och kabelkanaler. Här finns även en matplats, te- och kaffekokare samt garderob. Boendet har 3 sängar.
Enkelrum Deluxe - 17 m²
I detta enkelrum finns ett eget badrum med dusch, hårtork och tofflor. I det fullt utrustade pentryt finns spishäll, kylskåp, köksgeråd och mikrovågsugn. Enkelrummet har parkettgolv, en sittgrupp med en platt-tv med kabelkanaler, en kaffe- och tekokare, en matplats och en garderob. Boendeenheten har 1 säng.

Fler hotell i Stockholm