Visste du att du hittar en rad olika direktflyg från Örebro flygplats vidare ut i Europa? Här kan du läsa mer om de linjer som erbjuds och hitta det bästa sättet att boka din nästa resa.

Örebro flygplats är en internationell flygplats som bjuder på flygmöjligheter till flera delar av Europa. Här hittar du såväl reguljära rutter som charterflyg, och kan välja mellan flera olika destinationer.

Om det är reguljärflyg du är ute efter kan du i dagsläget hitta direktflyg från Örebro till Stansted flygplats i London. Ett perfekt alternativ för dig som är sugen på en weekend i storstaden! Flyg avgår med Ryanair två dagar i veckan – måndagar och torsdagar – och själva flygresan tar drygt två timmar.

Genom att följa nedanstående länk kommer du direkt till directflights.com, där du får reda på allt du behöver veta om dina flygalternativ och har möjlighet att boka din nästa resa till London.

Se alla direktflyg från Örebro till London

direktflyg från örebro till london

Välj charter och res bekvämt

Om du flyger från flygplatsen i Örebro hittar du även en hel del charteralternativ att välja mellan, då både TUI och Ving erbjuder flyg härifrån. Bland annat kan du resa till populära destinationer i Spanien, Turkiet och Grekland. Kolla gärna in hela charterutbudet på ctravel.com och hitta din nästa resa från just Örebro.

Boka din nästa charterresa från Örebro