Scandic Anglais

Humlegårdsgatan 23 • Stockholm
Detta hotell ligger på det fashionabla Östermalm i Stockholm, precis runt hörnet från Stureplan. Som gäst har du fri tillgång till hotellets gym och lånecyklar. På sommaren kan du njuta av utsikten över staden från baren på takterrassen.

Alla rum på Scandic Anglais har kabel-TV, trägolv och modern inredning. Det finns tillgång till gratis WiFi i hela byggnaden.

Du kan avnjuta italiensk-inspirerade rätter i den egna restaurangen Jamie's Italian. Hotellet har också 2 barer: Jamie's Bar och Bar 101 där du kan välja bland cocktails och drinkar. Bar 101 har utsikt över Humlegården och erbjuder DJ-spelningar.

Du kan njuta av 101 energirika frukostalternativ, 24-timmars rättvisemärkt kaffe och klassiska skandinaviska rätter tillagade av färska och ekologiska ingredienser.

Tunnelbanestationen Östermalmstorg ligger 300 meter bort och därifrån är det endast 2 hållplatser till Gamla stan.

Tillgängliga rum på Scandic Anglais

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Scandic Anglais olika rumstyper

Fredag 2 Augusti t.o.m Lördag 3 Augusti - Pris inkluderar moms.

Enkelrum utan fönster - 12 m²
Här finns en platt-tv med satellitkanaler. Observera att dessa rum inte har några fönster. Extrasängar erbjuds inte.
Familjerum Standard - 24 m²
Detta familjerum har eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. I familjerummet finns parkettgolv, sittgrupp, platt-tv, garderob och värdeskåp. Du har stadsutsikt från rummet. Här finns 3 sängar.
Tvåbäddsrum Superior - 22 m²
Detta tvåbäddsrum har eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. I rummet finns parkettgolv, en sittgrupp, en platt-tv, en kaffe- och tekokare samt en garderob. Du har stadsutsikt från rummet. Här finns 2 sängar.
Juniorsvit - 35 m²
Denna svit består av ett vardagsrum, ett separat sovrum och ett badrum med dusch och gratis badprodukter. I sviten finns garderob, värdeskåp, platt-tv och parkettgolv. Du har stadsutsikt från sviten. Här finns 2 sängar.

Fler hotell i Stockholm