Lydmar Hotel

Södra Blasieholmshamnen 2 • Stockholm
Detta chica hotell vid vattnet ligger intill Nationalmuseet och erbjuder utsikt över Gamla stan och Kungliga slottet. Här erbjuds en populär restaurang i bistrostil och konstutställningar. Wi-Fi är gratis och som gäst har du kostnadsfritt inträde på Grand Nordic Spa, 120 meter bort.

Lydmar Hotels rymliga rum är individuellt inredda och har trägolv. Många av rummen har stuckaturer i original, träbjälkar och stora fönster. Alla boendealternativ är utrustade med TV, minibar och luftkonditionering.

Hotellets restaurang serverar europeisk mat, allt från sniglar och råbiff till siciliansk fisk.

Båtturer ut till skärgården avgår regelbundet från Strömkajen, som ligger 100 meter från Hotel Lydmar. Till butikerna och nöjesalternativen vid Stureplan är det 10 minuter till fots. Personalen rekommenderar gärna andra lokala sevärdheter och attraktioner.

Tillgängliga rum på Lydmar Hotel

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Lydmar Hotels olika rumstyper

Lördag 3 Augusti t.o.m Söndag 4 Augusti - Pris inkluderar moms.

Rum Medium King - 35 m²
Rymligt rum med en stor säng och utsikt över parken eller gatan. Observera att det endast finns plats för 1 extrasäng i detta rum.
Stort rum King - 50 m²
Extra rymligt rum med separat vardagsrum, 2 toaletter och utsikt över parken eller vattnet.
Rum Classic King - 20 m²
Bekvämt rum med en stor säng och utsikt över parken eller gatan. Det finns ingen plats för extrasängar.
Svit Superior med havsutsikt - 70 m²
I denna rymliga svit finns 1 vardagsrum, 1 separat sovrum och 1 badrum med duschkabin och gratis badprodukter. Sviten har sjöutsikt, ljudisolerade väggar och en platt-tv med streamingtjänster. Som gäst erbjuds du även vin/champagne. I enheten finns 1 säng.

Fler hotell i Stockholm