Lord Nelson Hotel

Västerlånggatan 22 • Stockholm
Collector's Lord Nelson Hotel ligger i en smal byggnad från 1600-talet i Gamla stan i Stockholm. Hotellets rum är inredda i marin stil och har kabel-TV och gratis Wi-Fi. Receptionen är öppen dygnet runt.

Alla rum på Lord Nelson Hotel har ett kaklat badrum med dusch och hårtork. Rummen har även sängar från Hästens och ett skrivbord.

Varje morgon serveras en kontinental frukost i matsalen. Du kan koppla av med ett glas vin på takterrassen, som har fantastisk utsikt över Gamla stan. Hotellet har också ett bibliotek där du kan läsa en bok i lugn och ro.

Kungliga slottet ligger 100 meter från hotellet. Det tar 4 minuter att promenera till Stockholms största shoppingstråk Drottninggatan.

Tillgängliga rum på Lord Nelson Hotel

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Lord Nelson Hotels olika rumstyper

Fredag 2 Augusti t.o.m Lördag 3 Augusti - Pris inkluderar moms.

Enkelrum Standard - 7 m²
Detta kompakta rum med sjöfartstema har 1 enkelsäng på 90 cm, kabel-tv, skrivbord och eget badrum. Du har utsikt över Gamla stans mysiga gränder. Det finns ingen plats för extrasängar.
Dubbelrum - 15 m²
Detta rum har sjöfartstema och är inrett med ägarens antika samling. Det finns 1 king size-säng på 180 cm, ett skrivbord, en kabel-tv och eget badrum med dusch. Du har utsikt över Gamla stans mysiga gränder.
Small Double Room Without Window - 12 m²
This double room includes a flat-screen TV with cable channels and a private bathroom. The room has no windows. The unit offers 1 bed.

Fler hotell i Stockholm