Elite Hotel Marina Tower, Spa & Resort

Saltsjöqvarns Kaj 25 • Stockholm
Elite Hotel Marina Tower ligger precis vid Saltsjön och erbjuder gratis Wi-Fi och rum med platt-TV och kabelkanaler. Stockholms centrum ligger 10 minuters bussresa bort. Som gäst har du rabatt på entréavgiften till hotellets spa Sturebadet Marina Tower Spa.

Alla rum på Elite Marina Tower Hotel har moderna möbler och trägolv. Vissa rum har en liten sitthörna och ett skrivbord.

Till fritidsfaciliteterna hör en inomhuspool och ett fitnesscenter. Hotellets terrass erbjuder en magnifik utsikt över Saltsjön och Djurgården.

Hotellets restaurang serverar både svenska och internationella rätter. Varje morgon serveras en frukostbuffé. På söndagar erbjuds frukost fram till kl. 12.00 och utcheckning fram till kl. 18.00. Detta gäller inte under högsäsong.

Livliga Södermalm ligger 5 minuters promenad bort. Den närmaste busshållplatsen ligger knappt 50 meter bort. Den närliggande färjeterminalen Saltsjöqvarn brygga erbjuder anslutningar till Djurgården och Nybrokajen på Östermalm.

Tillgängliga rum på Elite Hotel Marina Tower, Spa & Resort

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Elite Hotel Marina Tower, Spa & Resorts olika rumstyper

Fredag 2 Augusti t.o.m Lördag 3 Augusti - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum Superior - Spa ingår inte - 23 m²
Detta rum har eget badrum, sittgrupp, minibar, skrivbord och platt-tv. Rummet har utsikt över innergården. Observera att rummet inte har plats för någon extrasäng.
Dubbelrum Deluxe - Spa ingår inte - 30 m²
Detta rymliga och luftkonditionerade rum har sittgrupp, minibar, skrivbord och platt-tv med kabelkanaler. I badrummet finns badkar och dusch.
Dubbelrum Deluxe med havsutsikt - Spa ingår inte - 35 m²
Detta rymliga och luftkonditionerade rum har utsikt över vattnet, sittgrupp, minibar, skrivbord och platt-tv med kabelkanaler. Vissa rum i kategorin Deluxe har badkar och separat dusch. Observera att fönstren kan vara olika stora och höga.
Juniorsvit Executive - Spa ingår inte - 52 m²
Detta mycket rymliga och luftkonditionerade rum har soffa, matplats och platt-tv med kabelkanaler. Badrockar, tofflor, minibar och en liten kaffemaskin från Nespresso finns också i rummet. Vissa sviter har badkar, separat dusch samt havsutsikt. Observera att fönstren kan vara olika stora och höga.
Svit - Spa ingår inte - 69 m²
Luftkonditionerat rum med soffa, badrockar och platt-tv med kabelkanaler.
Svit Executive - Spa ingår inte - 69 m²
Svit med badrockar, sittgrupp med soffa. Observera att fönstren kan vara olika stora och höga.

Aktuellt på Elite Hotel Marina Tower, Spa & Resort

Fler hotell i Stockholm