Backstage Hotel Stockholm

Djurgårdsvägen 68 • Stockholm
Melody Hotel öppnade i maj 2013 och ligger i samma byggnad som ABBA The Museum och det svenska Music Hall of Fame på Djurgården. Hotellet erbjuder luftkonditionerade rum med fönster från golv till tak och gratis Wi-Fi. Stockholms centrum ligger 5 minuter bort med spårvagnen.

En platt-TV, en minibar och ett värdeskåp för laptop finns i alla de ljust inredda rummen på Melody Hotel. Rummen har även ett badrum med badprodukter från Molton Brown.

Du har fri tillgång till Melody Hotels moderna gym. Hotellets egen restaurang serverar internationella à la carte-rätter och amerikanska viner.

Spårvagnar till Stockholms centrum stannar precis utanför hotellet. Skansens friluftsmuseum, Vasamuseet och Nordiska museet ligger alla inom 5 minuters promenad från hotellet. Båtar till Gamla stan och Stockholms centrum avgår 2 minuters promenad bort.

Tillgängliga rum på Backstage Hotel Stockholm

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Backstage Hotel Stockholms olika rumstyper

Lördag 3 Augusti t.o.m Söndag 4 Augusti - Pris inkluderar moms.

Rum Superior med fransk balkong - 20 m²
Denna studiolägenhet har gratis badprodukter samt eget badrum med badkar, dusch och hårtork. Denna studiolägenhet har minibar, garderob, platt-tv samt vin/champagne.
Rum Superior med fransk balkong och utsikt - 21 m²
Detta dubbelrum har eget badrum med badkar, dusch, hårtork och gratis badrumsprodukter. I dubbelrummet finns minibar, garderob och en platt-tv. Som gäst erbjuds du även vin eller champagne.
Rum Deluxe - 26 m²
I detta tvåbäddsrum har du tillgång till ett eget badrum med gratis badprodukter, badkar, dusch och hårtork. Tvåbäddsrummet har en minibar, en garderob och en platt-tv. Som gäst erbjuds du även vin/champagne. Här finns 3 sängar.
Rum Loft - 24 m²
Detta dubbelrum har eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Här finns även minibar, te- och kaffekokare, platt-tv och vin/champagne. Här finns 1 säng.
Svit Terrace - 35 m²
Denna svit består av 1 vardagsrum, 1 separat sovrum och 1 badrum med badkar och gratis badprodukter. Rummet har minibar, sjöutsikt, terrass och vin/champagne. Här finns 1 säng.
Loftsvit - 60 m²
Denna rymliga svit har ett vardagsrum, ett separat sovrum och ett badrum med dusch och gratis badrumsprodukter. I svitens pentry med mikrovågsugn kan du förvara och tillaga mat. Sviten har också minibar, kaffe- och tekokare och platt-tv. Som gäst erbjuds du vin eller champagne. Här finns en säng.

Fler hotell i Stockholm