Best Western Hotel Bentleys

Drottninggatan 77 • Stockholm
Best Western Hotel Bentleys ligger i en 1700-talsbyggnad på Drottninggatan i centrala Stockholm. Här erbjuds en 24-timmarsreception samt rum med platt-TV och gratis internet. Stockholms centralstation ligger bara 10 minuters promenad bort.

Alla rum på Hotel Bentleys har gustaviansk inredning samt ett eget badrum med dusch, golvvärme och hårtork. Rummen har även sköna sängar från Viking.

En frukostbuffé med varma och kalla alternativ serveras varje morgon på den inglasade innergården. Lättare snacks och drinkar kan avnjutas i lobbybaren mellan kl. 15.00 och 23.00.

Gamla Stan ligger 15 minuters promenad från hotellet. Hötorgets tunnelbanestation ligger 450 meter bort.

Tillgängliga rum på Best Western Hotel Bentleys

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Best Western Hotel Bentleys olika rumstyper

Söndag 4 Augusti t.o.m Måndag 5 Augusti - Pris inkluderar moms.

Enkelrum Standard - 10 m²
I detta enkelrum finns ett eget badrum med duschkabin, hårtork och gratis badprodukter. Enkelrummet har en te- och kaffekokare, en garderob, parkettgolv, en platt-tv med kabelkanaler samt utsikt över innergården. Boendeenheten har 1 säng.
Tvåbäddsrum - 12 m²
I detta tvåbäddsrum finns ett eget badrum med gratis badprodukter, duschkabin och hårtork. Tvåbäddsrummet har en te- och kaffekokare, en garderob, parkettgolv, en platt-tv med kabelkanaler samt utsikt över innergården. Boendeenheten har 2 sängar.
Litet enkelrum - 8 m²
I detta enkelrum finns ett eget badrum med duschkabin, hårtork och gratis badprodukter. Enkelrummet har en te- och kaffekokare, parkettgolv, en platt-tv med kabelkanaler och utsikt över innergården. Boendeenheten har 1 säng.
Dubbelrum Standard - 13 m²
I detta dubbelrum finns ett eget badrum med duschkabin, hårtork och gratis badprodukter. Dubbelrummet har en te- och kaffekokare, en garderob, parkettgolv, en platt-tv med kabelkanaler samt utsikt över innergården. Boendeenheten har 1 säng.
Rum Superior King - 18 m²
Detta dubbelrum har eget badrum med duschkabin, hårtork, badrockar, tofflor och gratis badprodukter. Dubbelrummet har te- och kaffekokare, garderob, parkettgolv och en platt-tv med kabelkanaler. Från rummet har du utsikt över innergården. Boendeenheten har 1 säng.

Fler hotell i Stockholm