Den Röda Båten

Södermälarstrand kajplats 10 • Stockholm
Detta vandrarhem ligger i centrala Stockholm, på 2 båtar som ligger för ankar i Riddarfjärden i Mälaren. Här finns en restaurang med bar och 2 solterrasser med utemöbler.

Alla de enkelt inredda rummen på Den Röda Båten har trämöbler, sängkläder och en garderob. De flesta av hytterna har delat badrum, som ligger i korridoren. Hytter i kategorin Superior har eget badrum. Vissa hytter har utsikt över sjön.

Gratis Wi-Fi finns i det gemensamma TV-rummet och i 24-timmarsreceptionen, som även kan ordna cykeluthyrning. På Röda Båten serveras en frukostbuffé varje morgon. Till lunch och middag erbjuds klassiska rätter, till exempel spaghetti bolognese och svenska räksmörgåsar.

Både Gamla stan och Slussens tunnelbanestation ligger knappt 650 meter bort. Från vandrarhemmet är det 10 minuters promenad till den trendiga stadsdelen Södermalm, där det finns gott om butiker, restauranger och nöjesställen. Stockholms centralstation ligger bara 3 minuters tunnelbaneresa bort.

Tillgängliga rum på Den Röda Båten

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Den Röda Båtens olika rumstyper

Fredag 2 Augusti t.o.m Lördag 3 Augusti - Pris inkluderar moms.

Båthytt Economy (2 vuxna) - 5 m²
Denna funktionella lilla hytt har träinredning och en garderob. Som gäst har du tillgång till delat badrum i korridoren.
Båthytt Economy (1 vuxen) - 5 m²
Hytten har en garderob och tillgång till delat badrum. Observera att sängen är 80 cm bred.
Båthytt med eget badrum - havsutsikt - 8 m²
Rummet vetter mot hamnen. Detta rum har garderob och eget badrum med dusch.
Båthytt med eget badrum - 8 m²
Rummet vetter mot land. Detta rum har garderob och eget badrum med dusch.

Fler hotell i Stockholm