Mälardrottningen Yacht Hotel

Riddarholmen • Stockholm
Mälardrottningen Yacht Hotel & Restaurant erbjuder en unik upplevelse ombord på en elegant 73-metersjakt. Den ligger permanent förtöjd vid Riddarholmen intill charmiga Gamla stan. Härifrån har du underbar utsikt över Riddarfjärden.

Det finns gratis Wi-Fi i hela Mälardrottningen Hotel. Boendet består av hytter med mörk träinredning, heltäckningsmattor och hyttventiler.

Receptionen nås via en landgång som leder till en vackert designad lobby i nautisk stil med teakpaneler. TV-loungen ligger ovanför maskinrummet, som kan ses genom glasgolven.

Den inglasade restaurangen Mälardrottningen ligger på fördäck och vetter mot stadshuset. Restaurangen har också en öppen terrass. Baren ligger i den gamla styrhytten.

Mälardrottningen Yacht Hotel ligger 500 meter från Gamla stans tunnelbanestation, och Stockholms centralstation kan nås på cirka 10 minuter till fots.

Tillgängliga rum på Mälardrottningen Yacht Hotel

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Mälardrottningen Yacht Hotels olika rumstyper

Fredag 2 Augusti t.o.m Lördag 3 Augusti - Pris inkluderar moms.

Båthytt (2 vuxna) - 6 m²
Detta rum har tv, skrivbord och eget badrum med dusch.
Båthytt (1 vuxen) - 6 m²
Detta rum har tv, skrivbord och eget badrum med dusch.
Privat yacht - 90 m²
Denna rymliga svit har 1 vardagsrum, 3 separata sovrum samt 2 badrum med dusch och hårtork. Sviten har också en terrass, en sittgrupp, en garderob och en tv. Här finns 3 sängar.

Fler hotell i Stockholm