Birka Hotel

Luntmakargatan 14 • Stockholm
Birka Hostel ligger i ett före detta bryggeri. Här finns gratis WiFi och rum med delat eller eget badrum. Shoppinggatan Drottninggatan ligger 300 meter bort.

I loungen på Birka Hostels finns tidskrifter, brädspel och 4 gratis datorer med internet. Gästerna har också tillgång till tvättstuga med tvättmaskiner och torktumlare. Gratis te, kaffe och pasta finns i det gemensamma köket.

En kontinental frukostbuffé serveras dagligen och den består av flingor, bröd, sylt och marmelad samt kaffe och te.

Hötorgets tunnelbanestation ligger 80 meter bort, vilket ger enkel åtkomst till Stockholms transportnät. Nattlivet runt Stureplan ligger 5 minuters promenad från vandrarhemmet.

Tillgängliga rum på Birka Hotel

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Birka Hotels olika rumstyper

Fredag 2 Augusti t.o.m Lördag 3 Augusti - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum Deluxe - 18 m²
Detta dubbelrum har eget badrum, luftkonditionering, kaffe- och tekokare samt en sittgrupp med platt-tv. Rummen på de övre våningarna nås med hiss. Boendeenheten har en säng.
Dubbelrum Superior - 15 m²
Detta dubbelrum har luftkonditionering, en kaffe- och tekokare samt eget badrum med dusch och hårtork. Rummen på de övre våningarna nås med hiss. Boendeenheten har 1 säng.
Familjerum Standard - 20 m²
I detta familjerum finns luftkonditionering, en te- och kaffekokare samt ett eget badrum med dusch och hårtork. Boendeenheten har 2 sängar.

Aktuellt på Birka Hotel

Fler hotell i Stockholm