NOFO Hotel, WorldHotels Crafted

Tjärhovsgatan 11 • Stockholm
Detta charmiga hotell ligger i en byggnad från 1780, 300 meter från Medborgarplatsens tunnelbanestation i Stockholms SOFO-område. Här erbjuds en fridfull innergård och gratis Wi-Fi.

Rummen på Hotel Columbus har antika möbler, persiska mattor och lyxiga sängar. Många rum har utsikt över innergården eller Katarina kyrka från 1600-talet.

Hotel Columbus ligger mindre än 15 minuters promenad från Gamla stan och bara några kvarter från shoppingstråket Götgatan.

Tillgängliga rum på NOFO Hotel, WorldHotels Crafted

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med NOFO Hotel, WorldHotels Crafteds olika rumstyper

Söndag 4 Augusti t.o.m Måndag 5 Augusti - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard - 14 m²
Rummet har en vattenkokare, minibar och sitthörna.
Litet dubbelrum - 12 m²
Rummet har platt-tv, minibar och vattenkokare. Sängen är 140 cm bred. Det finns ingen plats för extrasängar eller babysängar i denna rumstyp.
Enkelrum Standard - 8 m²
I detta enkelrum finns en garderob, ett värdeskåp samt eget badrum med dusch och hårtork. Enkelrummet har en minibar, en sittgrupp och en platt-tv med kabelkanaler. Som gäst erbjuds du även vin eller champagne. I enheten finns 1 säng.
Svit Grand - 52 m²
Denna rymliga och individuellt inredda svit har en platt-tv, minibar och te-/kaffekokare. Här finns också ett urval internationella tidskrifter.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Superior - 20 m²
Detta individuellt inredda rum har platt-tv, minibar och vattenkokare.
Juniorsvit - 30 m²
I denna svit finns 1 sovrum, 1 sittgrupp och 1 badrum med badkar och dusch. Sviten har en minibar, en garderob och en platt-tv med kabelkanaler. Här erbjuds också vin eller champagne. I enheten finns 1 säng.

Fler hotell i Stockholm