Brommavik Hotel

Karlsbodavägen 45 • Stockholm
Detta lugna hotell ligger i stadsdelen Bromma i Stockholm, 5 minuter med bil från Stockholm-Bromma flygplats. Här erbjuds gratis Wi-Fi och parkering. De moderna och eleganta rummen har kylskåp och platt-TV.

Rummen på Brommavik Hotel är ljudisolerade och luftkonditionerade och har sittmöbler, te- och kaffekokare samt kabel-TV. Vissa rum har eget bubbelbadkar.

Det tar 8 minuter att gå till Sundbybergs station från Hotel Brommavik. Därifrån tar det bara 4 minuter med pendeltåget till Stockholms centralstation. Till Solvalla trav- och galoppbana är det cirka 1 km.

Tillgängliga rum på Brommavik Hotel

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Brommavik Hotels olika rumstyper

Fredag 2 Augusti t.o.m Lördag 3 Augusti - Pris inkluderar moms.

Familjerum Deluxe - 33 m²
Detta rum har sittgrupp, platt-tv samt kaffe- och tekokare.
Enkelrum Standard - 16 m²
Detta rum har minibar, platt-TV samt kaffe- och tekokare.
Dubbelrum Economy utan fönster - 15 m²
Observera att rummet saknar fönster.
Dubbelrum Luxury - 24 m²
I detta dubbelrum finns ett eget badrum med badkar, hårtork, badrockar, tofflor och gratis badprodukter. Dubbelrummet har parkettgolv, sittgrupp med platt-tv, ljudisolerade väggar, kaffe- och tekokare samt en garderob. I boendeenheten finns en säng.
Rum Standard King - 18 m²
Detta dubbelrum har eget badrum, ljudisolerade väggar, en te- och kaffekokare samt en sittgrupp med platt-tv. I dubbelrummet finns även en garderob, ett värdeskåp, parkettgolv, klinkergolv och en platt-tv. Enheten har 1 säng.
Dubbelrum Superior - 19 m²
Detta dubbelrum har eget badrum med dusch, hårtork, tofflor, badrockar och gratis badprodukter. I dubbelrummet finns parkettgolv, en sittgrupp med platt-tv, ljudisolerade väggar, en te- och kaffekokare samt en garderob. I enheten finns 1 säng.
Tvåbäddsrum Superior - 19 m²
I detta tvåbäddsrum finns ett eget badrum med dusch, hårtork, tofflor, gratis badprodukter och badrockar. Tvåbäddsrummet har parkettgolv, sittgrupp med platt-tv, ljudisolerade väggar, kaffe- och tekokare samt en garderob. I boendeenheten finns 2 sängar.
Enkelrum Economy utan fönster - 16 m²
Detta ljudisolerade enkelrum har klinker-/marmorgolv och en sittgrupp. Detta rum har inga fönster.

Fler hotell i Stockholm