• Evenemang idag
Lördag
27
April 2024
Kulturkvarteret VOLYMEN Örebro

RENT - musikal med Kulturskolans fördjupningslinje

"RENT” är en prisbelönt rockmusikal av Jonathan Larson som berättar historien om en grupp fattiga ungdomar som bor i ett rivningsprojekt i New York i slutet av 80-talet. Vi får följa ett år av deras liv med vänskap, drömmar, förluster och framförallt kärlek under den tunga slöjan av AIDS-pandemin. Musikalen är löst baserad på Puccinis opera La bohème."
MUSIKALLINJEN - sedan fördjupningslinjen musikal startade 1994 har flera hundra elever gått den och medverkat i musikaler som Skönheten och odjuret, Hairspray, Footloose, Into the Woods, West Side Story, mfl. Många av musikallinjens fd elever har gått vidare och utbildat sig till musikalartister och återfinns på musikalscener i Sverige och utomlands.
Medverkande;
Örebro kulturskolas fördjupningslinje i musikal, samt elevband med elever från fördjupningslinjen musik
Längd: 140 min inkl. Paus
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat. Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
Mer nöjen på Kulturkvarteret VOLYMEN
Torsdag 10 Oktober 2024
I siffror

45 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturkvarteret VOLYMEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. RENT - musikal med Kulturskolans fördjupningslinje, Kulturkvarteret VOLYMEN

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti