Vill du äta god mat, lyssna på bra musik eller gå på en underhållande föreställning? Här hittar du en rad olika shower och evenemang som anordnas i Örebro under våren.

Oavsett om du vill underhållas, inspireras eller smaka på något gott finns det något för dig när Örebros evenemangsvår drar igång. Nedan hittar du en beskrivning av några av de mest populära eventen.

Örebro Comedy Club, Petrina Solange och Thanos Fotas – 31 mars

För tionde året är det dags för Örebro Comedy Club, och denna gång är det de populära komikerna Petrina Solange och Thanos Fotas som bjuder på underhållningen. Showen drar igång klockan 19.30 och skrattfesten pågår sedan i ungefär en timme.

Haaks Liveband – 1 april

Den 1 april uppträder underhållningsbandet Haaks på Conventum Club 700 i Örebro. Bandet från Bohuslän kommer att bjuda på musik och sång, och mycket glädje utlovas under kvällen. Starttid för showen är 19.30, och föreställningen är ungefär två timmar lång.

Daniel Norgren, Klubb Efterslag – 16 april

I mitten av april kommer Daniel Norgren med band till Örebro för första gången. Under de senaste åren har Daniel Norgren uppträtt både solo och med sitt band, och bjuder under våren med ett gäng unika spelningar där Örebro är ett av stoppen. Spelningen genomförs på Örebro Konserthus och här kan du läsa mer om evenemanget

Smakrika Örebro – 17-18 juni

I mitten av juni anordnas evenemanget Smakrika Örebro. Här deltar lokala matproducenter och restauranger, och du kan köpa exklusiva smakportioner. Evenemanget kräver inga biljetter, utan mat och dryck köps på plats på respektive restaurang.