Under våren och sommaren genomförs en rad konserter och evenemang i Örebro. Ta del av det fullspäckade evenemangschemat som utlovar ett musikfyllt 2021.

Gillar du punk, schlager, pop eller rock? Under året besöker en rad olika artister Örebro, läs mer om några av de största evenemangen nedan.

Örebro Punkfest – 2 - 4 april

I början av april är det dags för den årliga punkfestivalen Örebro Punkfest. Hylla svensk punk och lyssna på bra musik här! Festivalen inleds fredag den 2 april.

Pernilla Wahlgren har hybris – 16 april

Den 16 april genomförs två föreställningar av Pernilla Wahlgrens hyllade show på Örebro Konserthus. Föreställningen är fylld av musik, sketcher och parodier. Den första föreställningen börjar klockan 15.30 och den andra klockan 19. Showen är knappt två timmar lång, exklusive paus.

The Sounds – 7 maj

Det svenska succébandet ger sig ut på klubbturné, och kommer i början av maj till Frimis Salonger. Spelningen beräknas dra igång vid klockan 19 och pågå i ungefär tre timmar.

Smith & Thell – 5 juni

Duon Smith & Thell kommer till Stadsträdgården och bjuder på en blandning av sina nya hits och topplistefavoriterna. Insläpp börjar klockan 17 och under kvällen bjuds även på en särskild konsertmeny.

Chris Kläfford – 11 juni

Bara en knapp vecka efter att Smith & Thell har lämnat scenen är det dags för den tidigare idolvinnaren Chris Kläfford att ta plats i Stadsträdgården. Insläpp från klockan 17.

Jill Johnson – 13 augusti

Även Jill Johnson besöker under sommaren Stadsträdgården och bjuder på konsert i äkta countryanda. Insläpp börjar klockan 17.

The Ark + Millencolin och Lolita Pop – 21 augusti

The Ark är tillbaka med en exklusiv sommarturné tillsammans med Millencolin och Lolita Pop. Konserten anordnas på Gustavsvik och drar igång klockan 18.

Tänk på! Vissa av evenemangen kan påverkas av rådande restriktioner gällande covid-19.