• Evenemang idag
Söndag
16
April 2023
Örebro Konserthus Örebro

Daniel Norgren | Klubb Efterslag

Daniel Norgren med band besöker Örebro för första gången
Efter sommarens festivalspelningar och vinterns soloturné i Belgien och Holland åker Daniel Norgren med band ut i Sverige och Norge för några få unika spelningar. Vi är stolta att ett av stoppen blir på Klubb Efterslag på Örebro Konserthus. Det blir dessutom Daniel Norgrens första spelning någonsin i Örebro.

Det senaste året har Daniel Norgren uppträtt solo, tillsammans med sitt band och med Gävle Symfoniorkester. Vid sidan av turnerandet har han skrivit soundtrack till årets Jury-pristagare på Cannes Film Festival, ”Le Otto Montagne" och soundtrack till den australiensiska dokumentären "The Road To Patagonia", vinnare av Bästa film på Byron Bay International Film Festival.
När Daniel Norgren spelade på den mycket uppskattade festivalen Sthlm Americana i somras beskrevs han med följande ord:
"Det som en gång började med naturens ljud och hemsnickrade instrument i de västgötska skogarna, förevigat på bland andra ”Kerosene Dreams” och ”Buck” från 2007 respektive 2013, har i dag vuxit sig till ett fulltaligt band, lett av Daniel Norgren och hans sällsynt träffsäkra sång samt gitarr- och klaviaturspel. Den inneboende råstyrka som utstrålas visar inte sällan upp musikens innersta mening, där känslor förmedlas lika direkt som ärligt. I ljudbildens kärna återfinns en personlig tolkning av såväl blues som gospel, vars uttryck ständigt pendlar mellan avgrundsdjupa iakttagelser och stunder av kärlek. Med ett melodispråk i konstant utveckling, där lager både läggs till och skalas av för att passa den värld Daniel Norgren själv bygger upp, har han sedan debuten skördat stora framgångar hos publiken, inte minst i hemlandet, Europa och USA."
Majoriteten av Daniel Norgrens konserter de senaste åren har varit slutsålda. Uttrycket ”om och inte när” har sällan passat bättre. Vill du uppleva Daniel Norgrens spelning på Klubb Efterslag på Örebro Konserthus? Säkra din biljett innan det är för sent.
Dörrar: 17.00
På Scen Konsertsalen: 19.00
Åldersgräns; 18 år. 13 år i målsmans sällskap
Rullstolsplats bokas på telefon 0771 70 70 70
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat. Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Daniel Norgren | Klubb Efterslag, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni