Onsdag
1
Maj 2024
Örebro Konserthus Örebro

Laura

Att få ett verk specifikt komponerat åt sig är en exklusiv upplevelse. Låt oss likna det vid ett annorlunda samarbete. Tonsättaren skapar ur sitt inre men också, och i allra högsta grad, med inspiration av den musiker hen komponerar för. Britta Byström har komponerat denna musik speciellt åt och genom Laura Michelin. Att vara har sina utmaningar. Att som Anton Eberl vara både elev till och en nära vän till Mozart, och senare även nära vän till Beethoven – och som om det inte räckte och blev över – också uppskattad av Schubert, det måste ha varit krävande. Kan hända finner vi att Eberl nuförtiden hamnat något i skuggan av dessa andra storheter, men han var mycket uppskattad av sin samtid och vi vågar lova, han är en tonsättare väl värd att lära känna!
Program
Britta Byström
Halkyoniska Dagar, flöjtkonsert
Anton Eberl
Symfoni i Ess-dur, op 33 ca 29 min
Konserten håller på i ca 1 timme.
Medverkande
Clemens Schuldt dirigent
Laura Michelin flöjt
Svenska Kammarorkestern
Klassisk AW från kl. 16.00 i Foajérestaurangen
Rullstolsplats Bokas på telefon 0771 70 70 70 alt. 019 766 62 00 (tisdagar + torsdagar 10.00-12.00) samt i biljettkassan på Kulturkvarteret i Örebro.
Längd 60 min
Insläpp konsertsalen ca 17.35
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat. Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Onsdag 1 Maj 2024 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Laura, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April