• Evenemang idag
Söndag
28
April 2024
Örebro Konserthus Örebro

Lasse Holm - Nutida Nostalgi - Hits från förr till nu

Med fem vinster i Melodifestivalen och över sjuhundra låtar utgivna på vinyl och CD och mer än sjuttio låtar på Svensktoppen är Lasse Holm svensk populärmusik de facto. Under våren 2024 tar Lasse med sig sin katalog av älskade låtar och nya favoriter från Så Mycket Bättre ut på vägarna tillsammans med Rebecca Pettersson & Michael Bäck band. Tillsammans är de redo att förtrolla publiken och skapa oförglömliga kvällar.
Entreprenören Lasse har startat studios, musikförlag och grammofonbolag, varit programledare i Sikta mot Stjärnorna och Diggiloo, som gjorde Lasse Holm till en folkkär programledare i TV. Det blev länken till nuvarande Diggiloo som är Sveriges största familjefest på sommaren och som han startade tillsammans med Torgny Söderberg (Diggiloo-Diggiley) och producenten Patrik Krall. Diggiloo firar 20 år 2023. I september 2023 hade musikalen - De ?e ?det här vi kallar kärlek - premiär på Nöjesteatern i Malmö där Lasses musik till största delen ligger som grund till handlingen. Under november är Lasse aktuell i succéserien "Så mycket bättre" på Tv4 där Lasse kommer att göra tolkningar av kända kollegors hits.
Med nya tolkningar i ryggen och Lasses enorma låtskatt ger han sig under våren ut på turné runt om i Sverige. Det blir kvällar fyllda av Lasse Holms tidlösa hits som Canelloni Macaroni, Främling, Bra vibrationer, Högt över havet och Eloise. Turnén startar i Kalmar den 19 april och fortsätter därefter runt om i Sverige, med stopp i bland annat Uppsala, Sundsvall, Malmö och Göteborg. ”Efter tolv fantastiska år på Diggiloo scenen har lusten och längtan efter att möta publiken på nytt nu blivit ett faktum. Ser fram emot en vårturné i Sverige med Micke Bäck band och min musikaliska sidekick Johanna Beijbom" – Säger Lasse Holm
Längd: ca 1 tim 40 min
Åldersgräns: 13 år
Rullstolsplats bokas på telefon 0771 70 70 70
--
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat.
Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lasse Holm - Nutida Nostalgi - Hits från förr till nu, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj