• Evenemang idag
Onsdag
20
Mars 2024
Örebro Konserthus Örebro

Brahms fyra

Brahms fjärde symfoni är en blick långt, långt in i universums djupaste rum, en överväldigande musikalisk resa, som löper hela känsloregistret ut och inte lämnar någon oberörd. Med denna musik nådde Brahms kulmen av sitt skapande och det var också det sista av sina verk som han fick höra live då han, dödssjuk i cancer, besökte en konsert där verket blev framfört i Wien. När publiken såg honom brast den ut i bedövande applåder och han stod där med tårarna rinnande nedför sina kinder, som i ett farväl.
Program:
Johannes Brahms
Symfoni nr 4 i e-moll, op 98
Längd: Ca 50 min
Medverkande:
Martin Fröst dirigent
Svenska Kammarorkestern
Klassisk AW från kl. 16.00 i Foajérestaurangen
Rullstolsplats Bokas på telefon 0771 70 70 70 alt. 019 766 62 00 (tisdagar + torsdagar 10.00-12.00) samt i biljettkassan på Kulturkvarteret i Örebro.
Längd 60 min
Insläpp konsertsalen ca 17.35
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat. Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Brahms fyra, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April