Måndag
3
Juni 2024
Kulturkvarteret VOLYMEN Örebro

”KLARA” med Kulturskolans avgångselever

Kulturskolans avgångselever i vslutningsföreställningen KLARA. Efter år av hårt arbete och kreativt utforskande är det äntligen dags för Kulturskolans avgångselever att göra sin avslutningsföreställning, en mångfald av uttryck som speglar elevernas resa fram till denna stund. Avgångselever, med hjälp av vänner som har några år kvar på skolan, bjuder inte bara till en fest för sinnena, utan också en berättelse om den kreativa andan som genomsyrar Kulturskolan. Välkommen till en kväll där ni får ta del av talang, drömmar och framtidshopp.
Medverkande; Avgångselever med vänner från Kulturskolans olika ämnen
Längd: 90 min
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat. Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Måndag 3 Juni 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturkvarteret VOLYMEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. ”KLARA” med Kulturskolans avgångselever, Kulturkvarteret VOLYMEN

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj