Hotell Hjalmar

Storgatan 23 • Örebro

I en vacker historisk byggnad från början av 1900-talet ligger Hotell Hjalmar beläget. Här har charmen från byggnaden bevarats, vilket syns väl i hotellets lobby. I lobbyn serveras kaffe, te och sötsaker dagligen och det finns tillgång till en gästdator.

Hotellet erbjuder flera rumstyper, allt från singel till familjerum. Det är högt i tak och i samtliga rum finns helkaklat badrum med golvvärme. Ytterligare faciliteter är Platt-TV, vattenkokare, badkar och internetuttag direkt i väggen. Vissa av rummen har utsikt över vackra Olaus Petri kyrka.

Läget på Storgatan ger närhet till Örebros utbud av nöjen, restauranger och shopping. Det är endast tio minuters promenad till Stortorget och tre minuter till centralstationen. Man kan också besöka Örebro slott som härstammar från 1300-talet. Här har rikets kungar och drottningar varit gäster och det var just här som Jean Baptiste Bernadotte valdes till konung.

Varje morgon serveras det frukostbuffé i den charmiga matsalen, där väggarna täcks av råa material som rött tegel och trä.

Tillgängliga rum på Hotell Hjalmar

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotell Hjalmars olika rumstyper

Torsdag 25 Juli t.o.m Fredag 26 Juli - Pris inkluderar moms.

Enkelrum - 15 m²
Detta rum har kabel-tv, kylskåp och skrivbord. Det kaklade badrummet har golvvärme och dusch.
Dubbelrum - 15 m²
Detta rum har kabel-tv, kylskåp och skrivbord. Det kaklade badrummet har golvvärme och dusch.
Tvåbäddsrum - 15 m²
I detta tvåbäddsrum finns ett eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Tvåbäddsrummet har egen ingång, en te- och kaffekokare, en garderob, en platt-tv med kabelkanaler samt utsikt över staden. Boendeenheten har 2 sängar.

Aktuellt på Hotell Hjalmar

Fler hotell i Örebro