City Central Hotel Örebro

Järnvägsgatan 22 • Örebro

På STF Livin' finns hotellrum, lägenhetshotell och vandrarhem under ett och samma tak. Här kan man bo fräscht och billigt i centrala Örebro. Totalt finns det 78 olika rum. Hotellrummen renoverades senast 2009 och inreddes då med ljus och modern stil. Man kan välja mellan att bo i enkelrum, dubbelrum eller dubbelrum med separata sängar. Alla gäster på hotellet har tillgång till gästköket. Lägenhetshotellen är till för dig som vill bo lite längre, allt mellan en vecka till högst tre månader. Lägenheterna har ett pentry med mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och diskbänk. På vandrarhemmet kan man välja mellan enkel-, dubbel- och flerbäddsrum. Genom att ta med sig egna sänglinnen, städa själv och laga sin egen frukost kan man komma undan riktigt billigt. Alla rum på hotellet och vandrarhemmet har privat WC/dusch.

Varje morgon dukas en härlig frukostbuffé upp. För boende på hotellet och vandrarhemmet ingår frukosten i rumspriset. Gäster till lägenheterna får självklart också njuta av buffén, dock ej kostnadsfritt. På vardagar står frukosten framme mellan 07.00 – 09.00 och under helger mellan 07.30 – 09.30.

STF Livin' ligger i ett lugnt område med endast 400 meter till centralstationen. Det är också nära till stadskärnan med ett stort utbud av shopping, restauranger och nattliv. Under sommarmånaderna kan man hyra cykel för att lätt ta sig runt i staden. På STF Livin' finns också en relaxavdelning med bastu till gästernas förfogande.

Tillgängliga rum på City Central Hotel Örebro

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med City Central Hotel Örebros olika rumstyper

Onsdag 20 September t.o.m Torsdag 21 September - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum - Ingen återbetalning
Detta dubbelrum har eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Dubbelrummet har också egen ingång, garderob, omklädningsrum, parkettgolv och platt-tv med kabelkanaler. I enheten finns 1 säng.
Familjerum - Ingen återbetalning
Familjerummet har eget badrum med gratis badprodukter, dusch och hårtork. Detta familjerum har egen ingång, garderob, omklädningsrum, parkettgolv och platt-tv med kabelkanaler. I enheten finns 3 sängar.
Fyrbäddsrum - Ingen återbetalning
Detta fyrbäddsrum har eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Fyrbäddsrummet har också egen ingång, garderob, omklädningsrum, parkettgolv och platt-tv med kabelkanaler. I enheten finns 4 sängar.
Enkelrum - Ingen återbetalning
Detta enkelrum har ett eget badrum med dusch, hårtork samt gratis badprodukter. Detta enkelrum har egen ingång, garderob, omklädningsrum, parkettgolv och platt-tv med kabelkanaler. I enheten finns 1 säng.
Tvåbäddsrum - Ingen återbetalning
Detta tvåbäddsrum har eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Detta tvåbäddsrum har egen ingång, garderob, omklädningsrum, parkettgolv samt platt-tv med kabelkanaler. I enheten finns 2 sängar.

Fler hotell i Örebro