City Central Hotel Örebro

Järnvägsgatan 22 • Örebro

På STF Livin' finns hotellrum, lägenhetshotell och vandrarhem under ett och samma tak. Här kan man bo fräscht och billigt i centrala Örebro. Totalt finns det 78 olika rum. Hotellrummen renoverades senast 2009 och inreddes då med ljus och modern stil. Man kan välja mellan att bo i enkelrum, dubbelrum eller dubbelrum med separata sängar. Alla gäster på hotellet har tillgång till gästköket. Lägenhetshotellen är till för dig som vill bo lite längre, allt mellan en vecka till högst tre månader. Lägenheterna har ett pentry med mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och diskbänk. På vandrarhemmet kan man välja mellan enkel-, dubbel- och flerbäddsrum. Genom att ta med sig egna sänglinnen, städa själv och laga sin egen frukost kan man komma undan riktigt billigt. Alla rum på hotellet och vandrarhemmet har privat WC/dusch.

Varje morgon dukas en härlig frukostbuffé upp. För boende på hotellet och vandrarhemmet ingår frukosten i rumspriset. Gäster till lägenheterna får självklart också njuta av buffén, dock ej kostnadsfritt. På vardagar står frukosten framme mellan 07.00 – 09.00 och under helger mellan 07.30 – 09.30.

STF Livin' ligger i ett lugnt område med endast 400 meter till centralstationen. Det är också nära till stadskärnan med ett stort utbud av shopping, restauranger och nattliv. Under sommarmånaderna kan man hyra cykel för att lätt ta sig runt i staden. På STF Livin' finns också en relaxavdelning med bastu till gästernas förfogande.

Tillgängliga rum på City Central Hotel Örebro

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med City Central Hotel Örebros olika rumstyper

Lördag 28 Januari t.o.m Söndag 29 Januari - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum - Ingen återbetalning
Frukost ingår Detta dubbelrum har kabel-tv, egen ingång och sittgrupp.
Fyrbäddsrum - Ingen återbetalning
Frukost ingår Detta fyrbäddsrum har platt-tv, egen ingång och en sittgrupp.
Enkelrum - Ingen återbetalning
Frukost ingår Detta enkelrum har kabel-tv, egen ingång och en sittgrupp.
Tvåbäddsrum - Ingen återbetalning
Frukost ingår Detta tvåbäddsrum har kabel-tv, en sittgrupp och egen ingång.

Fler hotell i Örebro