Hotel Örebro

Storgatan 24 • Örebro

I en vacker fastighet i jugendstil från tidigt 1900-tal ligger First Hotel Örebro beläget. Genom årens renoveringar har man bevarat stuckaturer, magnifika fönster och den höga takhöjden. Man har skapat en charmig, familjär miljö i en ljus och luftig omgivning. Hotellet ligger centralt, nära Örebro slott och stadens utbud av butiker och restauranger. Inte långt ifrån finner man vattentornet Svampen, som renoverades 2012. Högst upp i denna populära sevärdhet får man en fantastisk utsikt över Örebro och dess omgivningar.

Hotellet har 71 unikt inredda rum spridda över 5 våningar. Man kan här bo i standardrummen som är klassiskt inredda i varma färger. Faciliteter som finns är kabel-TV, bredband, badrum med dusch/badkar. Superior-rummen är likt standardrummen inredda i varm, klassisk design. Vissa av rummen har balkong som vetter mot innergård eller storgatan. De större, lyxigare deluxe-rummen renoverades 2007 och har en mer modern, ljus stil. Här finns utöver standardfaciliteterna, fåtöljer, skrivbord och golvvärme i badrummen. Sviterna är vackert inredda av den svenska designern Stefan Samuelsson. De kommer med en egen relaxavdelning med bastu, jacuzzi och golvvärme.

På First Hotel satsar man på en personlig service för att göra det så bekvämt för gästen som möjligt. Man vill skapa en hemtrevlig miljö för alla karaktärer.

Tillgängliga rum på Hotel Örebro

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Örebros olika rumstyper

Tisdag 30 Juli t.o.m Onsdag 31 Juli - Pris inkluderar moms.

Enkelrum Standard - 9 m²
Detta rum har kabel-tv, skrivbord och fåtölj.
Tvåbäddsrum Superior - 20 m²
Detta rymliga rum har kabel-tv, skrivbord och sittgrupp.
Enkelrum Superior - 10 m²
Detta rum har kabel-tv, skrivbord och eget badrum med gratis badprodukter.
Tvåbäddsrum Standard - 15 m²
Detta rum har kabel-tv, skrivbord och fåtölj.
Svit - 30 m²
Detta rymliga rum har egen bastu, bubbelbadkar, platt-tv och fransk balkong. Det finns även bekväma badrockar och tofflor.
Fyrbäddsrum Superior - 20 m²
I detta fyrbäddsrum finns ett eget badrum med duschkabin, hårtork och gratis badprodukter. Fyrbäddsrummet har en heltäckningsmatta och en platt-tv med kabelkanaler. I enheten finns 4 sängar.
Dubbelrum Standard - 14 m²
Detta dubbelrum har ett eget badrum med gratis badprodukter, duschkabin och hårtork. Här finns också heltäckningsmatta och en platt-tv med kabelkanaler. I enheten finns en säng.

Fler hotell i Örebro