Scandic Grand Hotel

Fabriksgatan 21–23 • Örebro

På Scandic Grand Hotel finns sevärdheterna rätt utanför dörren. Besök Örebro slott, friluftsmuseet eller stadsparken. Örebro stadspark har blivit utnämnd till Sveriges vackraste och lockar många besökare, örebroare som turister, dagligen. Här ligger också stadsträdgården med sin restaurang och sitt café. Besök också den ekologiska butiken som säljer livsmedel, kläder och mycket mer.

Scandic Grand Hotel har 221 rum, alla med trägolv och badrum med dusch. Andra faciliteter som finns är hårtork, skrivbord, fåtölj, TV med filmkanaler och fri wi-fi. Välj mellan att bo i standard, superior, superior extra eller junior svit. Rummen är inredda med härliga färger och trädetaljer.

På restaurang Grand Veranda serveras en à la carte-meny med svenska och internationella rätter. För de små finns en utmärkt barnmeny. Under vardagarna serveras också en generös lunchbuffé. En kontinental frukostbuffé dukas fram varje dag för gäster att ta del av. Självklart är de ekologiska och nyttiga alternativen en stor del av frukosten. Tag en paus i hotellbarens avslappnande atmosfär med en god drink och andra läckerheter.

För barnen anordnas filmstunder och pyssel. Själv kan man hålla till på det välutrustade gymmet eller i den varma bubbelpoolen. Gustavsviks golfbana ligger inte långt bort för den golfsugne. Gäster som anlänt med bil kan parkera i hotellets underjordiska garage för 150:-/dygn.

Tillgängliga rum på Scandic Grand Hotel

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Scandic Grand Hotels olika rumstyper

Torsdag 25 Juli t.o.m Fredag 26 Juli - Pris inkluderar moms.

Tvåbäddsrum Standard - 17 m²
Detta rum har trägolv, ett skrivbord, en fåtölj och en platt-tv. I badrummet finns en dusch.
Familjerum Standard - 21 m²
Detta familjerum har ljudisolerade väggar, garderob samt eget badrum med dusch och hårtork. Familjerummet har även värdeskåp, parkettgolv, uppvärmning och platt-tv med kabelkanaler. Boendeenheten har 3 sängar.
Tvåbäddsrum Superior - 20 m²
Detta tvåbäddsrum har en vattenkokare, uppvärmning samt eget badrum med dusch och hårtork. Tvåbäddsrummet har parkettgolv, ljudisolerade väggar, garderob, värdeskåp och en sitthörna med platt-tv med kabelkanaler. Boendeenheten har 2 sängar.
Svit - 35 m²
I denna svit finns 2 sovrum, 1 sittgrupp samt 1 badrum med badkar och hårtork. Sviten har ljudisolerade väggar, en garderob, ett värdeskåp, en vattenkokare och en platt-tv med kabelkanaler. I enheten finns 3 sängar.

Fler hotell i Örebro