City Central Hotel Örebro by First Hotels

Järnvägsgatan 22 • Örebro

På STF Livin' finns hotellrum, lägenhetshotell och vandrarhem under ett och samma tak. Här kan man bo fräscht och billigt i centrala Örebro. Totalt finns det 78 olika rum. Hotellrummen renoverades senast 2009 och inreddes då med ljus och modern stil. Man kan välja mellan att bo i enkelrum, dubbelrum eller dubbelrum med separata sängar. Alla gäster på hotellet har tillgång till gästköket. Lägenhetshotellen är till för dig som vill bo lite längre, allt mellan en vecka till högst tre månader. Lägenheterna har ett pentry med mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och diskbänk. På vandrarhemmet kan man välja mellan enkel-, dubbel- och flerbäddsrum. Genom att ta med sig egna sänglinnen, städa själv och laga sin egen frukost kan man komma undan riktigt billigt. Alla rum på hotellet och vandrarhemmet har privat WC/dusch.

Varje morgon dukas en härlig frukostbuffé upp. För boende på hotellet och vandrarhemmet ingår frukosten i rumspriset. Gäster till lägenheterna får självklart också njuta av buffén, dock ej kostnadsfritt. På vardagar står frukosten framme mellan 07.00 – 09.00 och under helger mellan 07.30 – 09.30.

STF Livin' ligger i ett lugnt område med endast 400 meter till centralstationen. Det är också nära till stadskärnan med ett stort utbud av shopping, restauranger och nattliv. Under sommarmånaderna kan man hyra cykel för att lätt ta sig runt i staden. På STF Livin' finns också en relaxavdelning med bastu till gästernas förfogande.

Tillgängliga rum på City Central Hotel Örebro by First Hotels

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med City Central Hotel Örebro by First Hotels olika rumstyper

Onsdag 24 Juli t.o.m Torsdag 25 Juli - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum - 18 m²
Detta dubbelrum har eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Dubbelrummet har också egen ingång, 1 omklädningsrum, parkettgolv, värme och 1 platt-tv med kabelkanaler. I boendeenheten finns 1 säng.
Tvåbäddsrum - 18 m²
Detta tvåbäddsrum har eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Tvåbäddsrummet har även egen ingång, 1 omklädningsrum, parkettgolv, värme samt 1 platt-tv med kabelkanaler. Boendeenheten har 2 sängar.
Enkelrum - 15 m²
Detta enkelrum har eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Enkelrummet har även egen ingång, 1 omklädningsrum, parkettgolv, värme och 1 platt-tv med kabelkanaler. I boendeenheten finns 1 säng.
Lägenhet - 18 m²
Denna lägenhet har egen ingång, 1 pentry, 1 sovrum samt 1 badrum med dusch och hårtork. Lägenheten har även 1 pentry med kylskåp och mikrovågsugn där du kan förvara och tillaga mat. Lägenheten har också 1 garderob, 1 omklädningsrum, parkettgolv, värme och 1 platt-tv med kabelkanaler. Boendeenheten har 1 säng.
Lägenhet - 20 m²
Denna lägenhet har egen ingång, pentry, 1 sovrum samt 1 badrum med dusch och hårtork. I pentryt med kylskåp och mikrovågsugn kan du laga och förvara din mat. Den uppvärmda lägenheten har parkettgolv, ett omklädningsrum och en platt-tv med kabelkanaler. Här finns 2 sängar.
Lägenhet - 22 m²
Denna lägenhet med egen ingång och pentry har 1 sovrum och 1 badrum med dusch och hårtork. I pentryt med kylskåp och mikrovågsugn kan du tillaga och förvara mat. Lägenheten har parkettgolv, värme och en platt-tv med kabelkanaler. Här finns 1 säng.
Studio - 45 m²
Denna studiolägenhet har eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Du kan laga och förvara mat i studiolägenhetens pentry, som har kylskåp och mikrovågsugn. Studiolägenheten har egen ingång, en garderob, ett omklädningsrum, parkettgolv och en platt-tv med kabelkanaler. Här finns 1 säng.

Fler hotell i Örebro