Elite Stora Hotellet Örebro

Drottninggatan 1 • Örebro

I hjärtat av Örebro, vid Svartån och det vackra Örebro slott, ligger Elite Stora Hotellet beläget. Som ett av de mest anrika hotellen i Sverige har det en klassisk atmosfär. Hotellet stod klart 1858 och har idag 133 rum. Rummen är stilfullt inredda och har olika storlekar och individuella färgteman. Faciliteter som finns på varje rum är skrivbord, kabel-TV, telefon, dusch/badkar och fri wi-fi.

På hotellets wellness-avdelning finns en bastu för gästerna och även en massasgestol. Det finns också möjlighet att tidsboka massage av hotellets egen certifierade massör. Om man anländer med bil kan man köpa parkeringsbiljett i receptionen till två olika parkeringsgarage i närheten. 100:-/natt, 200:-/dygn.

Det finns många val när det kommer till restauranger på Elite Stora Hotell. Restaurang Slottskällaren serverar förstklassig à la carte, baserad på både vällagad husmanskost och internationella smaker. Slå dig ner med utsikt över slottet eller i de magnifika källarvalven från 1300-talet. På The Bishop's arms finns en pubmeny att välja från, man kan också ta del av det stora utbudet av öl och whisky. Den nyöppnade Paolo's inriktar sig på den italienska mattraditionen och använder sig endast av de mest utmärkta råvaror. På Örebro slott hittar man Slottskrogen, där man under sommaren kan sitta på deras uteservering med utsikt över svartån.

Tillgängliga rum på Elite Stora Hotellet Örebro

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Elite Stora Hotellet Örebros olika rumstyper

Tisdag 28 Maj t.o.m Onsdag 29 Maj - Pris inkluderar moms.

Enkelrum Standard - Ingen återbetalning
Dessa rum vetter mot innergården eller hotellets omgivningar. Observera att det inte finns plats för extrasängar, och att husdjur inte kan bo i detta rum.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Deluxe - Ingen återbetalning
Rymliga rum med värdeskåp, sittgrupp och platt-tv.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Deluxe - för 1 person - Ingen återbetalning
Rymliga rum med värdeskåp, sittgrupp och platt-tv.
Dubbelrum Superior utan fönster - för 1 person - Ingen återbetalning
Detta dubbelrum har gratis badprodukter samt eget badrum med badkar eller dusch och hårtork. I dubbelrummet finns en minibar, en garderob, ett värdeskåp, värme och en platt-tv med satellitkanaler.
Dubbelrum Superior utan fönster - Ingen återbetalning
Detta dubbelrum har gratis badprodukter samt eget badrum med badkar eller dusch och hårtork. I dubbelrummet finns en minibar, en garderob, ett värdeskåp, värme och en platt-tv med satellitkanaler.
Dubbelrum Superior - Ingen återbetalning
Detta rum har antingen traditionell eller modern inredning. De rymliga rummen har en platt-tv, en minibar och ett skrivbord. Det finns ingen plats för extrasängar.

Fler hotell i Örebro