Lördag
30
November 2024
Örebro Konserthus Örebro

ROBERT GUSTAFSSON HÅLLER LÅDA 2.0

Robert Gustafsson har kallats både genialisk och galen, en levande legend och Sveriges roligaste man.
Men vem är egentligen denne komiker, artist och entreprenör? Hur kom det sig att han lockades av skådespeleriet och hur skapar han sina minnesvärda karaktärer?
Det och lite till avslöjar han i denna underhållande föredragsshow:
ROBERT GUSTAFSSON HÅLLER LÅDA 2.0 “Hur gör Karl´n – Ett skrattretande föredrag"
Som liten ville Robert Gustafsson bli skrothandlare, men ödet ville annorlunda. Hans eget mod och nyfikenhet gjorde att han vågade öppna dörrar som andra såg som stängda och på så sätt öppnade sig helt nya möjligheter för den unge mannen från Skövde.
Varmt välkommen till detta underhållande och tänkvärda föredrag, som handlar om att våga öppna dessa tillsynes stängda dörrar och framför allt – att ha styrkan att ta sig igenom för att se vad som väntar på andra sidan. Vi får även en inblick i Roberts process när han skapar sina olika karaktärer och unika framträdanden. Denna föredragsshow är humoristisk, inspirerande, intresserande, entusiasmerande och till viss del utmanar den även sin publik till att fundera på sin egen tillvaro!
Längd: 100 min, ingen paus
Rullstolsplats bokas på telefon 0771 70 70 70 eller 019 766 62 00 (tisdag + torsdag 10.00-12.00) alt. i biljettkassan på Kulturkvarterert i Örebro.
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat.
Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Lördag 30 November 2024 15:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. ROBERT GUSTAFSSON HÅLLER LÅDA 2.0, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti