• Evenemang idag
Tisdag
4
Juni 2024
Örebro Konserthus Örebro

Sida vid Sida

Sida vid Sida-konserten ”Jag och min kompis” handlar om vänskap och om glädjen av att göra saker tillsammans. Här möter barn från Brickebackens skola, Hagaskolan och Stocksätterskolan i Hallsberg de professionella musikerna i Svenska Kammarorkestern. Sida vid Sida har växt fram ur ett långsiktigt samarbete mellan Svenska Kammarorkestern och kör- och orkesterverksamheten El Sistema.
Med 100 barn på scenen som sjunger och spelar instrument tillsammans med Svenska Kammarorkestern, bjuds ni på sånger och orkestermusik som varvas med barnens egna tankar om livet och musiken. Det blir en oförglömlig kväll där vi får uppleva den glädje och gemenskap musiken ger!
EL SISTEMA
El Sistema är en kör- och orkesterskola på Hagaskolan, Brickebackens skola och Stocksätterskolan och är en del av Kulturskolorna i Örebro och Hallsberg. Genom att väva in musikundervisningen som en naturlig del av skoldagen får alla barn från 5-9 år ta del av El Sistema. Barnen har undervisning två gånger i veckan och regelbunda familjeträffar (Vänstay), där barnens familjer bjuds in för att lyssna på barnen när de sjunger och spelar.
MEDVERKANDE
Svenska Kammarorkestern
Barn från El Sistema i Örebro och Hallsberg

Fri entré men alla behöver biljett.
Sittning på parkett
Längd: 1 timma
Rullstolsplatser bokas på telefon 0771 70 70 70 alt. 019 766 62 00

Biljetter & tider

Tisdag 4 Juni 2024 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sida vid Sida, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj