Söndag
17
November 2024
Örebro Konserthus Örebro

A Tribute to Dire Straits - Brothers in arms tour

Höstturné med A tribute to Dire Straits
Efter flera utsålda konserter både utomlands och i Sverige är det nu dags för en ny höstturné. I November beger sig medlemmarna i A tribute to Dire Straits ut på vägarna för konserter på några utvalda orter i södra och mellan-sverige.

- Dire Straits & Mark Knopfler har en fantastisk låtskatt och vi älskar att komma ut och spela! Vi är tacksamma att vår publik är trogen och precis som oss, inte verkar få nog, hälsar Totte Rajamäki som är sångare i bandet.
Denna kväll öppnas av ett set med det fantastiska bandet Eric Clapton Tribute. Efter en kort paus kliver sen A tribute to Dire Straits på scenen för en 75min lång härlig konsert med det bästa ur Mark Knopfler och Dire
Straits-låtskatt. Det kommer bli en kväll väl värd att minnas!
LÄNGD: 115 min inkl. förband och paus
PAUS::20 min
ÅLDERSGRÄNS: 13 år
Rullstolsplatser bokas direkt på telefon 0771 70 70 70 eller på 019 766 62 00 (tisdag & torsdag kl. 10.00-12.00). Rullstolsplatser går också att köpa direkt över disk i receptionen på Kulturkvarteret i Örebro.
Som biljettköpare är du ansvarig för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat. Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Söndag 17 November 2024 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. A Tribute to Dire Straits - Brothers in arms tour, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj