Fredag
3
Maj 2024
Örebro Konserthus Örebro

Barnens Foajé: Den förbjudna fruktkolan

Den Förbjudna Fruktkolan gör musik och spelar interaktiva konserter för barn i förskoleålder och deras vuxna. Musiken är komponerad av Sabina Wärme, som även sjunger i projektet. Medverkar gör också Lisa Grotherus på klarinetter och kör, Isabell Gustafson-Ny på piano och Stina Hellberg Agback på harpa.
Konserterna bygger på musiken från det självbetitlade albumet och de interaktiva delarna består bland annat av rörelse och möjlighet för barnen att själva vara med och spela rytminstrument.
Tematiken i låtarna har arbetats fram specifikt för målgruppen i samarbete med bibliotekspersonal i barnverksamhet, vilket resulterat i berättelser om allt från myror till regnbågsfamiljer. Projektet startade med en idé om att skapa inkluderande musik med spännande instrumentering för både barn och vuxna. Albumet Den Förbjudna Fruktkolan släpptes i maj 2022, var nominerat till Årets Barnmusik på både Grammisgalan och Manifestgalan år 2023. Musiken finns på alla streamingtjänster.
Längd: 35 minuter
Mellis
Börja helgen redan kl 15.00 då dörrarna öppnas och restaurangen serverar mellis.

Biljetter & tider

Fredag 3 Maj 2024 16:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Barnens Foajé: Den förbjudna fruktkolan, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April