• Evenemang idag
Onsdag
15
Maj 2024
Örebro Konserthus Örebro

Fröst

Vi tillbringar en kort stund av maj i Beethovens sällskap! Hans violinkonsert tillhör mänsklighetens stora skapelser, musik som med oerhört enkla medel bygger ett helt makrokosmos. Det är musikens unika förmåga att sätta tid och rum helt ur spel. Ytterst få tonsättare kan hålla denna spänning över ett längre spann av tid. Beethoven kan! I sin violinkonsert, i ett av sina mest sköra, mest eteriska verk, sätter han just tiden inte ur led, utan ur spel. Vi lever i stunden, i musiken som spelade med människors känslor för så längesedan och gör så än idag, i en kort stund av maj. Välkommen!
Program
Ludwig van Beethoven
Symfoni nr 7 i A-dur, op 92 ca 42 min
Medverkande
Martin Fröst dirigent
Svenska Kammarorkestern
Klassisk AW från kl. 16.00 i Foajérestaurangen
Rullstolsplats Bokas på telefon 0771 70 70 70 alt. 019 766 62 00 (tisdagar + torsdagar 10.00-12.00) samt i biljettkassan på Kulturkvarteret i Örebro.
Längd 60 min
Insläpp konsertsalen ca 17.35
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat. Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Fröst, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj