Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal

Tornvägen 2 • Arlanda
Detta moderna designhotell ligger intill SkyCity på Arlanda flygplats, mellan terminal 4 och 5. Här finns en sky-bar, en restaurang och rum med gratis Wi-Fi och utsikt över landningsbanorna.

Alla rum på Clarion Hotel Arlanda Airport har ljus inredning, moderna möbler och trägolv. De har även en platt-TV med satellitkanaler, ett skrivbord och ett fräscht, helkaklat badrum med hårtork.

Hotellet har 3 olika restauranger: Living Room, à la carte-restaurangen Kitchen & Table av Marcus Samuelsson samt Sky Bar på 35 meters höjd med panoramautsikt över landningsbanorna. Clarion Hotel Arlandas frukost serveras från kl. 05.00, och en enkel frukost kan ordnas på begäran från kl. 04.00 i Living Room.

Hotellet har en gästdator samt en relaxavdelning med gym och bastu. Här finns även en utomhuspool som måste bokas i förväg.

Tillgängliga rum på Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Clarion Hotel Arlanda Airport Terminals olika rumstyper

Söndag 4 Augusti t.o.m Måndag 5 Augusti - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum/Tvåbäddsrum Superior - 24 m²
Detta moderna rum ligger på de övre våningarna och har gratis badprodukter, samt en led-tv med satellitkanaler och fin utsikt över flygplatsens landningsbanor. Inkluderar tillgång till utomhuspoolen.
Dubbelrum Standard - 20 m²
Detta dubbelrum har ett eget badrum med badkar eller dusch, hårtork och gratis badrumsprodukter. Dubbelrummet har även garderob, värdeskåp, trägolv, uppvärmning och en platt-tv med satellitkanaler. Här finns en säng.
Dubbelrum Superior - 24 m²
Detta dubbelrum har eget badrum med badkar eller dusch, hårtork och gratis badrumsprodukter. Dubbelrummet har även garderob, värdeskåp, trägolv, värme och en platt-tv med satellitkanaler. Här finns en säng.
Tvåbäddsrum Standard - 20 m²
Detta tvåbäddsrum har eget badrum med badkar eller dusch, hårtork och gratis badrumsprodukter. Tvåbäddsrummet har garderob, värdeskåp, parkettgolv, värme och platt-tv med satellitkanaler.

Fler hotell i Arlanda