Billingehus

Alphyddevägen, Box 13 • Skövde
Detta hotell har ett fantastiskt läge på en kulle strax utanför centrala Skövde och erbjuder panoramautsikt över den vackra Västgötaslätten. Frukost och Wi-Fi är gratis.

Alla rum har kabel-TV, skrivbord och rymliga garderober. De har även eget badrum med dusch.

First Hotel Billingehus är medlem i Svenska Spahotell och har en stor spaavdelning som består av ett gym, 14 behandlingsrum, en bastu och en uppvärmd inomhuspool.

Hotellets à la carte-restaurang har fantastisk utsikt och baren serverar drycker och lättare rätter. På sommaren kan du även äta på hotellets uteservering eller besöka Sandbergs ölträdgård, som ligger bredvid Billingehus egna 12-håls äventyrsgolfbana.

Tillgängliga rum på Billingehus

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Billingehus olika rumstyper

Lördag 3 Augusti t.o.m Söndag 4 Augusti - Pris inkluderar moms.

Classic Twin Room - Spa not included - 19 m²
Detta rum har kabel-tv.
Classic Twin Room with Balcony - Spa not included - 19 m²
Detta tvåbäddsrum har ett eget badrum med badkar eller dusch, hårtork och gratis badprodukter. Tvåbäddsrummet har även te-/kaffekokare, värdeskåp, platt-tv och balkong. Här finns 2 sängar.
Cosy Double Room - Spa not included - 16 m²
Detta dubbelrum har luftkonditionering, te- och kaffekokare och eget badrum med badkar eller dusch och hårtork. Boendeenheten har 1 säng.
Cosy with Balcony - Spa not included - 16 m²
Dubbelrummet har luftkonditionering, te- och kaffekokare samt eget badrum med badkar eller dusch och hårtork. Detta dubbelrum har värdeskåp, heltäckningsmatta, platt-tv och balkong. Här finns 1 säng.
Superior Twin Room - Spa not included - 25 m²
Tvåbäddsrummet har luftkonditionering, te- och kaffekokare samt eget badrum med badkar eller dusch och hårtork. Tvåbäddsrummet har platt-tv, garderob, värdeskåp och uppvärmning. Här finns 2 sängar.
Superior Twin Room with Balcony - Spa not included - 25 m²
Tvåbäddsrummet har luftkonditionering, te- och kaffekokare samt eget badrum med badkar eller dusch och hårtork. Här finns 2 sängar.
Superior Single Room - Spa not included - 25 m²
Enkelrummet har luftkonditionering, te- och kaffekokare samt eget badrum med badkar eller dusch och hårtork. Detta enkelrum har platt-tv, garderob, värdeskåp och uppvärmning. Här finns 1 säng.
Superior Double Room - Spa not included - 25 m²
Dubbelrummet har luftkonditionering, te- och kaffekokare samt eget badrum med badkar eller dusch och hårtork. Här finns även garderob, värdeskåp, värme och platt-tv. Här finns 1 säng.
Superior Family Room - Spa not included - 25 m²
Familjerummet har luftkonditionering, te- och kaffekokare samt eget badrum med badkar eller dusch och hårtork.
Deluxe Double Room - Spa not included - 23 m²
Dubbelrummet har luftkonditionering, te- och kaffekokare samt eget badrum med badkar eller dusch och hårtork. Dubbelrummet har även garderob, värdeskåp, värme och platt-tv. Här finns 1 säng.
Deluxe Double Room with Bath - Spa not included - 25 m²
Detta dubbelrum har luftkonditionering, te- och kaffekokare och eget badrum med badkar och hårtork. Boendeenheten har 1 säng.
Deluxe Twin Room - Spa not included - 36 m²
Detta rymliga tvåbäddsrum har luftkonditionering, te- och kaffekokare samt eget badrum med badkar eller dusch och hårtork. Detta tvåbäddsrum har platt-tv, garderob, värdeskåp och uppvärmning. Här finns 2 sängar.
Deluxe Double Room Harmony - Spa not included - 25 m²
Detta dubbelrum har luftkonditionering, te-/kaffekokare samt ett eget badrum med badkar eller dusch och en hårtork. Det uppvärmda dubbelrummet har även platt-tv, garderob och värdeskåp. Här finns 1 säng.
Deluxe Twin Room with Balcony - Spa not included - 28 m²
Detta tvåbäddsrum har ett eget badrum med badkar eller dusch, hårtork och gratis badprodukter. Tvåbäddsrummet har även balkong, te-/kaffekokare, garderob och platt-tv. Här finns 2 sängar.
Deluxe Double Room with Sauna - Spa not included - 25 m²
Detta dubbelrum har en bastu. Det luftkonditionerade dubbelrummet har te-/kaffekokare samt ett eget badrum med badkar eller dusch och en hårtork. Dubbelrummet har även garderob, värdeskåp, värme och platt-tv. Här finns 1 säng.
Deluxe Double Room Romance - Spa not included - 23 m²
Detta dubbelrum har luftkonditionering, te- och kaffekokare och eget badrum med badkar eller dusch och hårtork. Boendeenheten har 1 säng.

Fler hotell i Skövde