Bergendal

Landsnoravägen 110 • Sollentuna
Upplev natursköna vyer över Edsviken i lummig grönska på detta eleganta hotell som erbjuder spa, relaxavdelning och gym samt enkel tillgång till centrala Stockholm.

Bergendal består av 2 byggnader, en vacker herrgård från 1913 och en mer modern byggnad från 1970-talet. De moderna rummen har ljus, skandinavisk inredning och erbjuder trevlig utsikt över sjön eller herrgårdsparken. De flesta rum har plattskärms-TV. Dessutom har gästerna på Bergendal Meetings tillgång till en stor, bekväm allmän lounge.

Bergendal Meetings har många faciliteter, däribland en påkostad relaxavdelning och en uppvärmd japansk utomhuspool med vacker sjöutsikt. Unna dig en skönhetsbehandling i Bergendals spa och håll dig i form genom att använda det fullt utrustade gymmet.

Börja varje dag med en riklig frukostbuffé, som serveras i restaurangen. Mot en extra avgift kan du äta frukost på ditt eget rum.

Omgivningarna erbjuder otaliga möjligheter till friluftsliv och rekreation. Utforska området med cykel eller spela en runda på den idylliska golfbana i närheten. Dessutom anordnar Bergendal underhållning som engelska pubtävlingar, linedancing och trubadurkvällar. Fråga hotellet om aktiviteter och erbjudanden.

Efter en dag av spännande utomhusaktiviteter, kan du varva ner med en drink i den mysiga baren eller njuta av en måltid i hotellets restaurang. Det professionella köksteamet serverar klassiska rätter med moderna, spännande influenser. Både restaurangen och baren erbjuder ett brett utbud av internationella drycker.

Bergendal Meetings har den nordiska miljömärkningen Svanen, och tillhör Safehotel Alliance.

Tillgängliga rum på Bergendal

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Bergendals olika rumstyper

Lördag 3 Augusti t.o.m Söndag 4 Augusti - Pris inkluderar moms.

Fler hotell i Sollentuna