Hotell Nordic

Stockholmsvägen 16 • Norrköping
Hotell Norrköping ligger bara 5 minuters promenad från Norrköpings centralstation och 10 minuters promenad från centrum. Hotellet serverar en ekologisk frukostbuffé och har ljudisolerade rum med platt-TV.

Rummen på Hotell Norrköping har trägolv och ett modernt badrum. Vissa rum har även ett pentry. Du parkerar gratis vid hotellet.

Varje morgon serveras en ekologisk frukostbuffé. I byggnaden hittar du även en indonesisk restaurang och en mataffär.

Hotell Norrköping ligger 20 km från den populära djurparken Kolmården och bara 5 minuter med bil från E4:an och E22:an.

Tillgängliga rum på Hotell Nordic

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotell Nordics olika rumstyper

Onsdag 31 Juli t.o.m Torsdag 1 Augusti - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum Deluxe (exklusive spa) - 17 m²
Detta dubbelrum har minibar, kaffe- och tekokare samt eget badrum med dusch och hårtork. Detta dubbelrum är anpassat för rullstolar. Rummet har ljudisolerade väggar, en sittgrupp med platt-tv och en toalett med stödhandtag. I boendeenheten finns en säng.
Enkelrum Deluxe (exklusive spa) - 12 m²
Detta enkelrum har minibar, kaffe- och tekokare samt eget badrum med dusch och hårtork. Detta enkelrum är anpassat för rullstolar och har ljudisolerade väggar, en sittgrupp med platt-tv och en toalett med stödhandtag. I boendeenheten finns en säng.
Enkelrum Economy (exklusive spa) - 10 m²
Detta enkelrum har värdeskåp, värme samt eget badrum med dusch och hårtork. I enkelrummet finns platt-tv med kabelkanaler, ljudisolerade väggar, minibar, kaffe- och tekokare samt utsikt över staden. I boendeenheten finns en säng.
Dubbelrum Economy (exklusive spa) - 14 m²
Detta dubbelrum har sittgrupp, garderob och eget badrum med dusch och hårtork. Dubbelrum med platt-tv med kabelkanaler, ljudisolerade väggar, minibar, kaffe- och tekokare samt utsikt över staden. I boendeenheten finns en säng.
Familjerum Deluxe (exklusive spa) - 17 m²
Detta familjerum har minibar, kaffe- och tekokare samt eget badrum med dusch och hårtork. Detta rullstolsanpassade familjerum har ljudisolerade väggar, sittgrupp med platt-tv och en toalett med stödhandtag. I boendeenheten finns 2 sängar.

Fler hotell i Norrköping