Radisson Blu Hotel Uppsala

Stationsgatan 4 • Uppsala
Detta modernt designade hotell ligger mitt emot Uppsala centralstation, 150 meter från Uppsala Konsert & Kongress. Som gäst har du gratis tillgång till Wi-Fi och ett toppmodernt gym.

Varje rum på Radisson Blu Hotel Uppsala har en platt-TV med satellitkanaler, ett skrivbord och ett värdeskåp med plats för laptop. Vissa rum har också en egen terrass, badrockar och tofflor.

På Radisson Blu Uppsala hittar du Picnic Restaurant, som serverar internationella rätter gjorda på lokalproducerade råvaror. Du kan ta något gott att dricka i den avslappnade miljön på Picnic Bar, och det finns även en sommaröppen terrass.

Alla gäster har tillgång till en relaxavdelning med bastu. Här finns också en terrass med utsikt över centrala Uppsala.

Från Uppsala går det regelbundet pendeltåg till Friends Arena, Arlanda flygplats och Stockholms centralstation. Uppsala domkyrka och Linnéträdgården ligger båda 1,5 km bort.

Tillgängliga rum på Radisson Blu Hotel Uppsala

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Radisson Blu Hotel Uppsalas olika rumstyper

Söndag 4 Augusti t.o.m Måndag 5 Augusti - Pris inkluderar moms.

Juniorsvit - 31 m²
Rymligt rum med en kaffemaskin från Nespresso®, en sittgrupp och en platt-tv. Vissa av rummen har en terrass. Bäddsoffa och extrasäng erbjuds mot en extra avgift.
Svit med 1 sovrum - 45 m²
Rymlig svit på översta våningen med en kaffemaskin från Nespresso®, sittgrupp och platt-tv. Vissa av rummen har en terrass. Bäddsoffa och extrasäng erbjuds mot en extra avgift.
Rum Standard - 23 m²
Detta rum har en platt-tv samt kaffe- och tekokare. Bäddsoffa och extrasäng erbjuds mot en extra avgift.
Rum Superior med utsikt över staden - 23 m²
Detta rum med stadsutsikt ligger på 6:e våningen. I rummet finns te- och kaffekokare, platt-tv med satellitkanaler samt gratis WiFi. Extrasäng erbjuds mot en extra avgift. Badrockar och tofflor finns också.
Rum Standard med utsikt över staden och balkong - 18 m²
Detta dubbelrum har eget badrum, en platt-tv med streamingtjänster samt en balkong med stadsutsikt.
Trebäddsrum Standard - 23 m²
Detta trebäddsrum har eget badrum med badkar eller dusch, hårtork och gratis badprodukter. Trebäddsrummet har också ljudisolerade väggar, te- och kaffekokare, garderob, värdeskåp och platt-tv med streamingtjänster. Boendeenheten har 3 sängar.
Rum Premium - 29 m²
Detta trebäddsrum har eget badrum med badkar eller dusch, hårtork, tofflor, badrockar och gratis badprodukter. Trebäddsrummet har också ljudisolerade väggar, te- och kaffekokare, garderob, värdeskåp och platt-tv med streamingtjänster.
Family Stay with Connected Rooms - 46 m²
Denna boendeenhet har 2 sängar.

Fler hotell i Uppsala