Clarion Hotel Örebro

Kungsgatan 14 • Örebro

Med konst, musik och design skapar Clarion Hotel en internationell atmosfär i sitt karaktäristiska hotell. Man vill ge en upplevelse av lyx, lugn och harmoni och skapar detta genom starka färger och häftiga mönster. Rummen är inredda i olika stilar, allt från klassisk elegans till modern design. Man erbjuder standardrum, superior, de luxe och sviter. Standardrummen är ljusa och fräscha medan superiorrummen är smakfullt inredda med klassisk stil. De luxe-rummen är luftiga och eleganta medan sviterna är klassiskt nyrenoverade med vackra kristallkronor i romantisk anda. På rummen finns faciliteter så som strykjärn/bräda, hårtork, bredband, platt-TV och telefon.

Clarion Lounge & Dining är hotellets restaurang. Här serveras en utsökt à la carte-meny i en skön atmosfär. Så slå dig ned och låt sinnena aktiveras! I baren finns ett brett sortiment av drycker och även en bar- och snacksmeny. På fredagar är det after work som gäller, då gästar en DJ hotellet och livar upp stämningen. En ekologisk frukostbuffé dukas fram vardagar mellan 06.30 – 09.30 och på helgerna 07.00 – 10.30. De sundare alternativen är alltid märkta. En brunch serveras varje lördag och bjuder på ett nytt mattema varje gång. När vädret tillåter kan man njuta av sin frukost eller endast en kopp kaffe ute på Skeppsgården, en skeppsformad innergård.

Clarion Hotel Örebro ligger i hjärtat av staden med närhet till shoppingstråk, restauranger och nattliv. Man har en parkeringsgård med uttag för motorvärmare för 175:-/dygn.

Tillgängliga rum på Clarion Hotel Örebro

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Clarion Hotel Örebros olika rumstyper

Torsdag 22 Augusti t.o.m Fredag 23 Augusti - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard - 15 m²
Dessa rum har skrivbord, utsikt över gatan eller innergården och ett badrum med dusch.
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Superior - 20 m²
Detta rymliga, moderna rum har te- och kaffekokare, badrum, skrivbord och en sitthörna. Badrockar ingår för extra bekvämlighet.
Dubbelrum Standard - 15 m²
Detta dubbelrum har minibar, garderob och eget badrum med duschkabin och hårtork. Dubbelrummet har även luftkonditionering, platt-tv med kabelkanaler och utsikt över staden. Vin/champagne erbjuds också. Boendeenheten har 1 säng.
Tvåbäddsrum Economy - 10 m²
Detta tvåbäddsrum har garderob, parkettgolv samt eget badrum med duschkabin och hårtork. I tvåbäddsrummet finns luftkonditionering, minibar, platt-tv med kabelkanaler samt vin/champagne. Här finns 2 sängar.
Enkelrum Economy - 8 m²
Detta enkelrum har minibar, garderob och eget badrum med duschkabin och hårtork. Enkelrummet har även luftkonditionering, platt-tv med kabelkanaler och utsikt över innergården. Vin/champagne erbjuds också. Boendeenheten har 1 säng.

Fler hotell i Örebro