• Evenemang idag
Torsdag
28
Maj 2020
Örebro Konserthus Örebro

Konsert Delux

Bli förförd av Kördelux unika förmåga att beröra och underhålla, tillsammans med Svenska kammarorkestern, Jeanette Köhn och Nils Landgren!
Kördelux, under ledning av Rozita Åkerstedt och Peter Tikkanen, är en kör från Karlskoga som kännetecknas av ett uttryck med mycket kärlek, värme, glädje och gemenskap, klädd i en musikalisk upplevelse utöver det vanliga. Kören består av personer med olika funktionsnedsättningar och skapar tillsammans med välmeriterade Öjebokören och Svenska Kammarorkestern unika tolkningar av klassiska ”klassiker” blandat med Kördelux egna repertoar arrangerat för kammarorkestern. Repertoaren spänner från Opera till Rock’n’roll, med Kördelux oemotståndliga scennärvaro som en röd tråd genom hela kvällen.
Längd: 90 min
Rullstolsplatser bokas på 0771 70 70 70

Biljetter & tider

Torsdag 28 Maj 2020 18:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

1812 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Konsert Delux, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni