Torsdag
23
April 2020
Kulturhuset, A-Salen Örebro

ÖREBRO COMEDY CLUB PRESENTERAR - Anders "Ankan" Johansson + support!

För första gången på Örebro Comedy Club- Anders "Ankan" Johansson!
En mycket omtyckt och välkänd humorprofil sedan många år. Sedan genombrottet i duon ”Anders & Måns” har han hunnit medverka i program som ”Parlamentet”, ”Time Out”, ”Extra Extra” och en lång rad andra underhållningsprogram.

2020 är han aktuell i nya Jönssonligan filmen. Han åker även på turnè med sin radarpartner Måns i showen "Så Fungerar det- The Show" samma år.
De har radioprogrammet med samma titel på SR.

Johanna Wagrell:
Hennes humor är en blandning av vardagsbetraktelser, aktuella händelser och karaktärer. Hon uppträder på samtliga landets klubbar inklusive RAW och Norra Brunn. Hon har medverkat i Släng dig i brunnen (SVT) och i Parlamentet (TV4), ni kan också ha hört henne i P3s satirprogram Tankesmedjan eller i Fredag i P3. Hösten 2017 turnerade hon runt i landet med föreställningen “Är du sur?” tillsammans med sin man Johan Hurtig.
Johanna är och har varit manusskribent på Svenska Nyheter (SVT) i flera säsonger och nu gör hon succé i den populära podden ”Vad blir det för mord?” tillsammans med Elinor Svensson. En fantastiskt rolig och oseriös podd om mord, där egna spekulationer och åsikter blandas med fruktansvärt intressanta grejer.
Clara Kristiansen:
Clara Kristiansen är en av de allra nya stjärnorna på Sveriges humorhimmel.
Hon har hörts i Tankesmedjan i P3, uppträtt på de stora standup klubbarna runt om i landet och driver även podden Två Härliga Tjejer.
Förutom alla projekt så skriver hon för Magasinet Nisch- Ett humoristiskt magasin på nätet!
Clara Vill ni inte missa!
Tider:
Insläpp: 18.30
Showstart: 19.30
Spellängd: Ca 1 timma.
Rullstol:
Rullstol- och Ledsagarbiljett bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777 eller valfritt Ticketmaster biljettombud. För övriga frågor kontakta Ticketmaster på 0771-707070.

Biljetter & tider

Torsdag 23 April 2020 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

389 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturhuset, A-Salen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. ÖREBRO COMEDY CLUB PRESENTERAR - Anders

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April