• Evenemang idag
Söndag
12
April 2020
Clarion Hotel Örebro

PåskRock med Corroded och Thundermother

PåskRock med Corroded och Thundermother
PåskRock är ett tillfälle för alla rockers att uppleva en helg med skön musik där man kan träffa likasinnade i bekväma omgivningar på Clarion Hotel i Örebro. Eventet som varit utsålt varje år, arrangeras nu för fjärde året i rad.

Detta år satsar Clarion Hotel Örebro och PåskRock på en helsvensk line-up och vi är stolta över att kunna presentera två av landets hetaste band:
Kvällens huvudakt, Corroded, belönade med guldskiva, flerfaldigt nominerade i Sveriges största rockgala och bandet bakom soundtracket till ”battlefield 4” är nu klara för PåskRock. Corroded bildades i Ånge för 11 år sedan och har dess gjort en såväl nationell som internationell resa. Efter släppet av sin nyligen utgivna femte platta BITTER har Corroded befäst sin position som en av sveriges I särklass tyngsta rockakter.
Thundermother, fenomenet som i modern tid förkroppsligat renodlad rock'n'roll och slagit hål på stereotypen av en mansdominerad musikscen. Med över 500 spelningar i bagaget, tv-appearance i nationell/internationell TV, main support till Backyard Babies, D-A-D, Dead Daisies och självaste KISS, samt självklara spots på alla major festivaler - däribland Sweden Rock.
Under kvällen får vi också musik från Rock-DJ Dennis Karlsson som spelar det bästa från sin samling.
Vi erbjuder ett helgpaket inklusive entré till spelningar och boende på fyrstjärniga Clarion Hotel Örebro natten mellan påskdagen (12/4) och annandag påsk inklusive frukost. Allt detta till påskspecialpriset 595:- per person vid del i dubbelrum, totalt 1190:- + serviceavgift för 2 personer. Första drinken ingår också i paketpriset. (Öl/vin eller alkoholfritt)
Helgpaket med boende per person i enkelrum inklusive entré till spelningar: 1045:- + serviceavgift. Första drinken ingår också i paketpriset. (Öl/vin eller alkoholfritt).
Vill man enbart köpa entré till spelningarna kostar det 300:- + serviceavgift.
Bar och matservering under hela kvällen. Antalet sittplatser är begränsat. Den som vill äta rekommenderas att boka bord. Detta görs på telefon: 019-670 67 07.
Kom och upplev en oförglömlig helg tillsammans med andra rockers i musikstaden Örebro.
Både entrébiljetter och boendepaket säljs via Ticketmaster.se
Ungefärliga hålltider:
Incheck från kl 15.00 den 12 april (Påskdagen)
Kl 17.00: Bar och restaurang öppnar. Rock-DJ Dennis Karlsson spelar det bästa från sin samling.
Kl 20.00: Thundermother
Kl 22.00: Corroded
Alla tider är cirka tider och kan ändras utifrån behov. Vid händelser arrangören inte kan styra över, t.ex. sjukdom, har Clarion Hotel rätt att göra förändringar av banduppställningen. Vid helt inställt event betalas entré och boendepaket tillbaka. Arrangören kan inte stå för resor eller andra omkostnader.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

931 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Clarion Hotel). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. PåskRock med Corroded och Thundermother, Clarion Hotel

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti