• Evenemang idag
Fredag
13
Mars 2020
Kulturhuset, A-Salen Örebro

ÖREBRO COMEDY CLUB PRESENTERAR -Robin Paulsson + support

För första gången på Örebro Comedy Club presenterar vi ingen mindre än - Robin Paulsson!
Robin Paulsson debuterade som ståuppkomiker 2001 och har hunnit göra en hel del inom TV och radio som komiker, manusförfattare och programledare. Han har medverkat i radioprogrammen Deluxe och Hej Domstol i P3, skrivit manus till sketchprogrammen Kvarteret Skatan och Extra Allt i SVT och medverkat i TV4:s Parlamentet.
Robin har även varit programledare för Svenska Idrottsgalan i SVT både 2011 och 2012.
Som programledare ser vi Robin nu i det underhållande faktaprogrammet "Fråga Lund" i SVT, och 2015 ledde han Melodifestivalen tillsammans med Sanna Nielsen och fick lysande recensioner!
Allra mest känner publiken ändå Robin som programledare för sin långkörare till talkshow, Robins, som är ett stående och mycket omtyckt inslag på SVT:s som precis startat en ny rykande säsong!
Umit Dag:

Umit Dag är en svensk-syriansk ståuppkomiker som verkat inom showbusiness sedan han var liten grabb med allt från teater och radio till just stand-up.
Han har en förmåga att med sitt scenspråk och inlevelse få de enklaste vardagssituationerna till stor komik.
Han har nyligen turnerat i Sverige med sin föreställning ”Umit Dag Står Upp för Sverige”.
Umit Dag är en bred underhållare som verkar inom de mesta. Har på kort tid fått ett namn på standup-branschen och har medverkat i flera radio-program och TV program. Har programlett Karlavagnen och släppt bok.
Tider:
Insläpp: 18.30
Showstart: 19.30
Spellängd: Ca 1 timma.
Rullstol:
Rullstol- och Ledsagarbiljett bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777 eller valfritt Ticketmaster biljettombud. För övriga frågor kontakta Ticketmaster på 0771-707070.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

830 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturhuset, A-Salen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. ÖREBRO COMEDY CLUB PRESENTERAR -Robin Paulsson + support, Kulturhuset, A-Salen

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September