• Evenemang idag
Torsdag
20
Februari 2020
Nya China Örebro

Rött

Rek ålder från 7 år
Du som går på RÖDA mattan, du som stannar för RÖTT, du som känner en tjej med en RÖD luva, du som ser RÖTT, du som älskar ROSOR, du som är KÄR, du som vill ha LÄPPSTIFT, du som kastar TOMATER, du som vill göra REVOLUTION, du som tågar förbi RÖDA stugor – RÖTT är en färg som är både vacker och farlig! Hjärtat är RÖTT och djävulen är RÖD! RÖTT är en färgglad resa genom en värld av RÖTT! En revy för dig som är så där åtta nio tio eller för alla som har RÖTT blod i sina ådror. RÖTT ska vara RÖTT!

Agneta Ehrensvärd är en av Sveriges mest uppskattade och aktade regissörer. Under tolv år var hon konstnärlig ledare för Unga Dramaten och har utöver det också regisserat över ett trettiotal föreställningar på Dramaten. Hon har bland annat tilldelats Svenska teaterkritikers förenings pris och erhållit kungliga medaljen Litteris et Artibus för hennes framstående konstnärliga insatser. Tillsammans med dramatikern Magnus Lindman har hon bland annat skapat pjäserna Potatisrebellerna på Unga Dramaten och Potatisrevoltörerna på Parkteatern i Stockholm.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

433 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nya China). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Rött, Nya China

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli