• Evenemang idag
Lördag
7
September 2019
Naturens Hu Örebro

Expedition Örebro: Örebro Outback

Expedition Örebro är en ideell förening vars mål är att skapa nya mötesplatser genom tävlingar och arrangemang i Örebro med omnejd. Vill man som deltagare motionera eller tävla avgör man helt själv. I Expedition Örebros arrangemang kan alla delta oavsett nivå och rörelseförmåga, även personer med funktionsvariation. För varje betald anmälningsavgift går pengar tillbaka till det lokala föreningslivet och välgörande ändamål.

Expedition Örebro - mer än ett lopp!

Örebro Outback, 7 september 2019
Örebro Outback är en cykeltävling lördag 7 september med start i anslutning till Naturens Hus klockan 11.00 och målgång samt avslutningsaktiviteter vid Katrinelunds Gästgiveri & Sjökrog. det är den nya cykelleden som ska trampas och den är 28 km lång. Två stycken vattenstationer finns och spurtpris för dam respektive herr i anslutning till Hjälmarbaden. Dom 3 första i dam respektive herr kommer få pris i form av upplevelser men det kommer även att delas ut slumpvisa priser till alla som deltar. Efter avslutat lopp kommer samtliga få en funktionströja som minne av loppet.

Uppvärmning sker från 10.00 under ledning av Friskis & Svettis Örebro.

Vid Katrinelund kommer det finnas möjlighet till dusch och ombyte. Väl där möts man av en matmarknad med lokala aktörer, familjeaktiviteter som hoppborg och musikunderhållning samt mycket mer. Det finns goda möjligheter för alla deltagare att belöna sig själva efter genomförd tävling med god mat och dryck.

Till de avslutande aktiviteterna vid Katrinelunds Gästgiveri & Sjökrog är självklart familj och vänner varmt välkomna!
Expedition Örebro bjuder alla deltagare i Örebro Outback på transport tillbaka till Örebro city via båt eller buss. Även cyklarna transporteras tillbaka till Örebro.

I siffror

592 st

har besökt evenemanget på Örebro.com

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti