Fredag
18
Mars 2016
Satins Uteservering & Nattklubb Örebro

Charta 77 + Mimikry

Vi har den stora äran att välkomna två legendariska band till Satin. MIMIKRY och CHARTA 77!!

Förköp ger platsgaranti samt köföreträde, köp här idag: https://billetto.se/sv/events/charta-77-mimikry

MIMIKRY
Mimikry är ett av Sveriges största punkrock-band, och låtar som "Min sång", "En flicka som är stark" och "Alderland" har lockat miljontals lyssningar på Spotify och Youtube. Senare i vår släpper de äntligen ny skiva!
Mimikry gör en exklusiv spelning på Satin innan skivsläppet , och kommer ge smakprov på den nya skivan! Räkna med fullt ös, svett och den bästa blandningen av gamla och nya låtar.

Såhär säger MIMIKRY själva om spelningen på Satin:

"Helkväll!! Vi gör en sista spelning, tillsammans med Charta, innan släppet av nästa skiva. Vi gissar på en del smakprov från kommande skiva, och en massa annat också så klart.
Ses i Örebro!"


CHARTA 77
Sagan om Charta 77 började den 28 maj 1983. Idag består bandet av Per Granberg Mattias Söderlund samt Teijo Granberg, och saknar i skrivandestund fast live-gitarrist. Bandet har sedan starten varit ett av Sveriges mest ihärdiga och uthålligaste band med begreppet D.I.Y (Do It Yourself) fastklistrade i pannan. Man har hunnit med ett 15 tal studioalbum ett antal singlar och eps samt turnerat i hela Europa. För snart 6 år sen drabbades Per av en allvarlig hjärnblödning vilket kunde ha betytt slutet för Charta men inte efter några månader var bandet tillbaka på scen med två något förskjutna julspelningar istället för dagarna innan jul blev det mars istället. Låten ”Lilla Björn och Lilla tiger” passerade imponerande 1 000 000 lysningar på Spotify tidigare i år men även bandets övriga katalog avnjutes flitigt. I oktober släpptes albumet ”SALT”. Skivan innehåller 10 rykande färska livsåskådningar och är inspelad i den nybyggda studion EVIL BERTIL IV och mixad av herrarna i Erik Dahlqvist och Göran Frid i DFM studios. Skivan har över lag fått ett väldigt positivt mottagande. Både av kritiker och publik. ” Här blandas klassisk Charta 77-punk med bra refränger som klistrar sig på örat och ett bekant musikaliskt tilltal fast på ett delvis nytt sätt.


????????????SAMMANFATTAT????????

Datum: Fredag 18 Mars.
Plats: Satin
Tid: 21:00 –02.00
Entré: 150:-
Förköp: https://billetto.se/sv/events/charta-77-mimikry
Webb: www.satin.nu, [email protected]

VARMT VÄLKOMNA TILL SATIN

I siffror

182 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1195 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Satins Uteservering & Nattklubb). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Charta 77 + Mimikry, Satins Uteservering & Nattklubb

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April