Fredag
27
November 2015
Sporting Örebro Örebro

Black Friday

Nu är det dags för Black Friday på Sporting!
Black Friday är årets största REA-dag som infaller sig sista fredagen i November och sparkar igång årets julhandel. Vi på Sporting hoppar givetvis på trenden och kommer att erbjuda massor av supererbjudanden och en riktigt trevlig dag!


Ni som känner oss vet att Stephan inte nöjer sig med att göra något litet utan vi kommer att gå All In med erbjudanden som får er att tappa mössorna! Vi kommer ha 30-70% på massor av fina spön från bland annat Abu Garcia, Westin och CWC, rullar i mängder till superpriser och givetvis mycket mycket mer, gammalt som nytt. Det är dags att rensa hyllorna inför nästa års nyheter och vi kan garantera er grymma prylar till ännu bättre priser under den här dagen!

Erbjudanden gäller endast i butiken i Örebro och så långt lagret räcker.

Det spelar ingen roll om du spinnfiskar gädda, flugfiskar, metar karp, trollar, vertikalfiskar mm. Det kommer finnas prylar till helt galna priser för alla!
Kom in för en rolig dag och en ännu roligare kväll, denna dag håller vi öppet till 24:00 och vi kör schysst musik, kaffe på kannan och givetvis supererbjudanden hela dagen. Kom hit och snacka fiske med likasinnade, fynda prylar till kanonpriser och glöm bort vintermörkret för en kväll! Gå med i evenemanget och bjud in era vänner. Erbjudanden och mer info kommer under kommande veckor.

Erbjudanden gäller endast i butiken i Örebro och så långt lagret räcker.

En liten del av erbjudandena kommer upp på hemsidan efter Black Friday.

Dag: Fredag 27/11-2015
Tid: 10:00 – 24:00

I siffror

93 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1253 st

har besökt evenemanget på Örebro.com
Boenden närmast Sporting Örebro natten mellan 8 och 9 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sporting Örebro). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Black Friday, Sporting Örebro

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Örebro.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Örebro. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December