Är du en av de många som kommer hyra ut sin sommarstuga i år? Då är du definitivt inte ensam.

Ett toppenställe för sommagästerna

Hela Örebro är fullt av vackra naturområden som är helt perfekta för sommarens alla äventyr. Varför inte ta en lång promenad genom Stadsskogen i Nora och titta på de över 100 år gamla träden eller bege sig ut till Grundholmarna och bevittna de vackra små öarna? Om inte det faller i smaken kanske en grillkväll vid Rynningeviken är precis vad som behövs. Med närhet till både badplatser och matställen är det inte svårt att förstå varför det är just hit som sommargästerna dras, både unga som äldre. När natten sedan närmar sig är det såklart de populära sommarstugorna som står för gästernas övernattning.

Fräscha upp sommarstugan med enkla medel

Om du då är en av de många som bestämt sig för att hyra ut din sommarstuga finns det lite som du kan göra för att öka chanserna att gästerna kommer trivas. Självklara saker som att det är rent och städat går nästan osagt, men det finns en del saker som kan göras för att fräscha upp helhetsuttrycket i stugan. Ett av de mest prisvärda alternativen är att ge väggarna en härlig uppfräschning med nya tapeter.

Tapetsera själv eller anlita proffs?

Detta är såklart något som går att ordna själv för den händige, men för de som vill komma åt den professionella känslan av ett snabbt och ordentligt utfört jobb finns det gott om företag i trakten att anlita. För att vara på den säkra sidan är det ett gott råd att se till att det tänkta företaget är medlem i en pålitlig branschorganisation som Måleriföretagen i Sverige. Ett bra exempel är det ordentliga och familjeägda EBL Måleri som hjälper dig med alla sorters måleritjänster i hela Örebro och trakterna runtomkring. Med dem vid sin sida kan du vara säker på att du får en snygg och fräsch stuga, redo för sommarens gäster!

Det kan låta enkelt att slänga upp lite tapeter på väggen, men för att säkerhetsställa ett perfekt resultat är det i slutändan oftast bäst att anlita ett proffs, någon som har gjort detta hundratals gånger förr och kommer förvandla din sommarstuga på nolltid. Ta hjälp av tipsen ovan och anlita ett företag som kommer göra ett perfekt jobb. Gästerna kommer direkt känna av den varma och fräscha känslan som de nya tapeterna ger, så bli inte förvånad om de vill komma tillbaka nästa år igen!