Svenska trampolinkonceptet Yoump öppnar nu sin åttonde park i Sverige. Den här gången på Värmdö!

Yoump blev Sveriges första trampolinpark när de slog upp portarna I maj 2016 i Västerås. Sedan dess har de blivit marknadsledande på den svenska marknaden och öppnat upp sju trampolinparker runt om i Sverige med snart över 200 anställda. Den 4 maj öppnar de sin åttonde trampolinpark ute vid Värmdö marknadsplats och ytterligare två till parker i Stockholm är kontrakterade, den ena vid Bromma blocks köpcentrum och den andra i Arninge.

- Vi har väntat på rätt läge, vi ser verkligen fram emot att öppna i det välbesökta området vid Värmdö marknadsplats. Det finns gott om kommunikationer hit vilket möjliggör för många att snabbt och lätt kunna ta sig hit för shopping, mat och aktiviteter. säger marknadschef Emmy Häggkvist.

Yoump är ett svenskt trampolinkoncept, grundat med insikten att vi har alla en trampolin i trädgården, låt oss ta det till nästa nivå. Det är en ny generation av sport- och nöjesarena där fokus ligger på att inspirera till en aktivare och roligare livsstil. Här kan familjer och vänner ha roligt tillsammans, bra träning får man på köpet! Hos Yoump finns något för hela familjen och man behöver absolut inte vara något gymnastikproffs.

Stora urbana industrilokaler konverteras till ett hus med olika trampoliner från vägg till vägg, ett hus där gravitationslagen har upphört att existera och rörelsefriheten är total. Värmdöparken kommer att rymma mellan 50-70 trampoliner eller studsmattor som det också kallas. Det finns hopptorn, supertramps, airtrack, foamput och en stor uppblåsbar luftskudde. I parken jobbar personal med gymnastik, parkour och freerunning bakgrund som på ett pedagogiskt och säkert sätt lär ut volter och tricks helt efter din nivå.

- Vi har från dag ett haft ett fokuserat på lärande. Vår personal är utbildade i att kunna passa på volter och tricks, det finns inget bättre än att se lyckan i ögonen hos någon som sätter en volt! Det ger inte bara en roligare upplevelse för besökaren utan minskar också risken för skador. säger Verksamhetschef Åsa Bergström.