Den färgsprakande, explosiva, hyllade duon Vulkano är dagar från turnéstart efterföljande nya plattan "Peach Punch". På fredag intar de Oceanen i Göteborg!

Det mesta Cissi Efraimsson och Lisa Pyk Wirström rör vid verkar bli till guld. Redan för tio år sedan gjorde de internationell succé med gruppen Those Dancing Days och i detta nu är duon aktuella med råhyllade albumet "Peach Punch". Några lyckliga få fick se dem på livescenen redan i höstas. Nu får än fler chansen att uppleva denna färgsprakande explosion till duo. 

- Vi har inte gjort en Sverigeturné på länge och det ska bli så jävla fett att komma ut ur studion och vifta på våra lurviga. Det känns så härligt att stå på scenen. En maximalistisk känsla av nuet, säger Vulkano.

Under våren väntar tio spelningar runt om i landet och redan på fredag kan du se dem i Göteborg. Då intar Vulkano Oceanen tillsammans med tre livemusiker.

- Jag är turnémamma och Lisa är turnépappa. Våra musiker är våra små barn som vi både gullar och kör runt med. Vi hoppas att det kommer massa folk till spelningarna, som är sugna på fest!, hälsar Cissi Efraimsson.


VULKANO VÅRTURNÉ
2/3
Oceanen, Göteborg
3/3 Klubb Mono, Örebro
16/3 Gasklockorna, Gävle
17/3 Debaser Strand, Stockholm
13/4 Umeå Open, Umeå
14/4 Acusticum, Piteå
19/4 Klubb Republik, Norrköping
20/4 The Hush Hush Club, Jönköping